Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bluetooth s mobilom Samsung SIII GT-I9300


Pedro35

Recommended Posts

já to přes bluetooth ani nehledám... takže vždy vezmu do ruky telefon a najdu... čas který byl hledal kontakt přes BT by byl dlouhý a tak to zkrátim touto variantou... jinak zkus se mrknout na uložiště, kde jsou kontakty uloženy. V tom může být háček a už se to tu kdysi řešilo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teoreticky by mohl být problém i v diakritice, měl jsem podobný problém s MP3 na USB disku. Musel jsem přejmenovat všechny soubory a adresáře bez diakritiky, jinak je nezobrazil všechny. I když spíše bych to viděl na to co píše skuci. Podívej se na úložiště kontaktů. Já mám Samsung Galaxy nexus, což je SIII trošku podobný telefon, všechny kontakty mám jako google kontakty a kromě špatné diakritiky to zobrazuje všechny ...

To je upřímně jediné velké mínus WipNav bez CZ. AJ mi nevadí, protože anglicky umím, ale to nezobrazování diakritických znaků je vada na kráse ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dík,

kontakty mám bez diakritiky, možno je problém, že ich mám v telefóne 639 a P508 ich pojme len 400.

Je mi to aj tak divné, lebo som si ich nedal nakopírovať do internej pamete auta, len som ich dal listovat cez Bluetooth. Dosť ma to sklamalo spolu s \"bleskovou rýchlosťou\" cúvacích senzorov. Dúfam, že to Buba v FR vyrieši nejakým update-om.

Za ty prachy, by to malo byť trocha vymakanejšie :cool: ešte, že som Peugeot pozitív a prehliadam to ako chyby mojich detí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim

Mam S-trojku a zobrazi mi prvych 500 kontaktov. V mobile mam cez 1000 kontaktov takze mi ich ukaze max po pismeno M, nepouzivam to kedze je ozaj rychlejsie najst a vytocit kontakt v mobile. Kedze 508ka nema funkciu hladania v kontaktoch ... Alebo ju tam niekto mate???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, mne ta S III tiez trocha blbne, mam cez 700 kontaktov. Mam problem s tym, ze mi telefon zamrza a pritom na display-i ukazuje ze je riadne pripojeny. Dokonca som spozoroval, ze raz mi ukazuje aj meno volajuceho s identifikaciou cisla (napr. Fero/M) akoze Fero - mobil - pri ferovi mam ulozene cisla na mobil, praca domov a pod. a niekedy mi ukazuje iba cislo volaneho. To mrznutie telefonu ma dost stve, ale na google play je aplikacia, ktora opravuje posielanie telefonneho zoznamu zo smartfonov do aut novej generacie. Len neviem ci ju mam kupit. Skusali ste niekto?

:myslim

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android_rsap.irmc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkX3JzYXAuaXJtYyJd

[upravil dne 19/3/13 11:20 od peterslang]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, tak som ten program kupil (1,5€) a mozem ho len vychvalit :-) mobil mi prestal mrznut, a do auta sa mi nakopcilo 480 kontaktov (predtym ich bola mozno 100vka - celkovo ich mam uz teraz 730). Predpokladam, ze ide o obmedzenie zo strany peugeotu ;) V kazdom pripade ked mi niekto vola uz aj vidim id volajucehu, u tych kontaktov co sa neskopcili, vidim len cislo. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemám :( , celkovo mám teraz v mobile cca 430, vyprázdnil som všetky skupiny (priatelia, kolegovia a pod), nič nemám v aute nakopírované len sa mi vždy pri spárovaní auto-mobil namapujú kontakty z mobilu a všetko funguje ako má. Samozrejme, že som vymazal z mobilu cca 200 nepotrebných kontaktov z pôvodných 630.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...