Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

car ghost shadow (projekcne LED osvetlenie dveri peugeotu)


LuboBo

Recommended Posts

Cez vikend som svojej 206 cc doprial mensiu pozornost. Zatial je to len na strane spolujazdca, ale cez vikend ak bude cas dorobim to aj na vodicovu stranu. Svietivost je uplne perfektna a silna. Cez den to samozrejme neosvetluje priestor pod dverami, ale v noci aj na osvetlenom parkovisku to svieti silno a perfektne. Toto osvetlenie je zalozene na principe LED projektoru. Zatial dodavam len tri foto, ale ked budem mat osvetlenie hotove pofotim viacej zaberov.

Foto na suchej ceste bez blesku

img20130228212351.th.jpg

Foto na suchej ceste z bleskom

img20130228212333.th.jpg

Foto na zasnezenej ceste z bleskom

img20130219182055.th.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pěkný, mě se to libí, nema to jen tak někdo takže i odlišení, někdo asi bude řikat že to je nějakej bastl, ale podle mě vubec..

Pěkně :papa

I když teď jak VÍtek psal na to logo.. a má pravdu.. ale to nic nemění na tom že se mi to libí :D

Jak si zapojoval?

[upravil dne 28/2/13 22:19 od Feelly]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak si zapojoval?

Zapajal som to na stropne svetlo. Urcite by bolo jednoduchsie na dverovy spinac, alebo v tom zvazku kablov co ide do dveri by sa nasla nejaka \"stava\" ale ja som chcel, aby sa to ovladalo sucastne zo stropnym svetlom. Napojenie na stropne svetlo ma tu vyhodu, ze ked otvorim dialkovym auto, rozsvieti sa automaticky sropne svetlo a tym padom ked sa otvoria dvere uz svieti toto logo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SisakT: Napiš taky na jaké auto. Nicméně nic nezkazíš, pokud to vytáhneš od stropního světla. Pokud máš světýlko na osvětlení dveří již v základu od výrobce, pak je to nejjednodušší, vem štávu od tamtud.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jak 307, ale na 306 ve dveřích nikde 12V po otevření není. Prošel jsem snad všechny kabely. Napětí tam v jednom kabelu kolísalo, to asi pak je autem vyhodnoceno a dává signál do stropního světla, jak má svítit. Rozebral jsem stropní světlo, našel správné kabely, nad střešním tapcem jsem vytáhl kabel, podél sloupku a pak do dveří.

PS: nemám tuto vychytávku, ale jen LEDky pod dveřmi, ale princip je stejný. Tímto jsem byl inspirován, ale vyřešil to LED pásek za 100 Kč :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je možné, že u 307 bude ve dveřích 12V, ale nepředpokládám to. Jenom doplním, že abych měl dostatečný prostor pro vytažení kabelu ke dveřím - u průchodky na sloupku - sundaval jsem dveře :D, ale to je otázka pár okamžiků s několika šrouby :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som musel rozobrat obmedzovac otvorenia dveri, aby som mohol pretiahnut kabel cez prechodku. Nic tazke, len jedna skrutka a dvere sa dali otvorit pekne do 90 stupnoveho uhla.

Pozor kadial budes tahat kabel! Ja som uz namontoval aj druhu stranu, ale svietila len do prveho stiahnutia okna. Uz zrejme tusis kam mierim. Kabel som umiestnil tak blbo, ze pri stiahnuti okna, okno odtrhlo z toho projektoru kabel! No co, som sikovny........ Aspon som objednal dalsi, krajsi projektor.

Inak musim uznat, ze predajca na ebay nekecal a skutocne je to asi vyrabane nemeckou technologiou z USA komponentov. Vo vnutri bola vysoko kvalitna znackova led dioda CREE o vykone az 3Watti, kvalitne komponenty a vysoko kvalitny plosny spoj. Normalne odtrhlo 2 kusky z plosneho spoja! namiesto toho, aby vytrhlo len kabel, tak kvalitne to bolo zaspajkovane. Aj puzdro bolo vyrobene z kvalitneho hlinikoveho puzdra nafarbene nejakou extremne odolnou farbou. Ked som to puzdro otvaral kliestami, na puzdre nebol ani skrabancek,tak odolna farba to je. Len si treba davat pozor od koho sa kupuje. Su aj kvalitne projektory, rovnako ako aj cinske smejdy z cinskymi smejd led diodami a komponentmi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...