izuel Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Ahoj zdravím všechny paužooouty Prosím tímto všechny sběhlé mechanišmekry a techniky ,kteří by mi poradili.no respektive sháním poloosu na svojeho pažoutka ,dostalo se mi ,že kloub s čepem je napevno na té poloose a tak se můsí koupit celá,kdyby to šlo i jinak byl bych mooc rád.mám tu poloosu na prave straně v háji (prej ten kloub na pravo).v pežotu mi řekli ,že origo nový stojí 7tisíc a repase 4,5tisíce.ocenil bych kdyby mi někdo poradil jak to udělat nejlépe,popř kde pořídit v poměru cena/kvalita. ps: jo a háček ,kterým mě odborníci v pažoutu zaskočili bylo ,že se mě (pro mě nepochopitelně) zeptali jestli kratší nebo delší,.rok výroby je 2000 je to 206ka a jestli tam byl nějakej mezi přechod na novější díl nebo což,myslel sem si ,že mi to ten technik řekne.,no ale nakonec mi řekl jen cenu ,ale nevím jestli za tu kratší nebo delší. děkuju opravdu moc za jakoukoliv odpověd! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Já sám ti poradit nedokážu ale pokud budeš chtýt tak cinkni na tohle tel. č. : +420723772063 je to člověk z Peugeota. Hodně dobrej kámoš. Když něco potřebuji tak to řeším s ním.:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts