Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dotaz na 307 SW 2.0 HDI 100 kW


lazard

Recommended Posts

Ahoj.

Jsem zde novy. Uvazuji o koupi 307 SW 2.0 HDI 100 kW z roku 2004. Ma nejeto 118 tisic a je z Nemecka. Zajima me, jetli v priapde ze ma skutecne tolik najeto, jak dlouho by auto jeste vydrzelo, hlavne motor, ale i ostatni mechanicke pohyblive casti, respektive na co si dat pri koupi pozor. Dale pak me zajima, jak zjistit, ze ma auto skutecne nejeto 118 tisic a ne vic. A treti otazka je, jak je rozumna cena za takove auto s danou kilometrazi..

Predem dekuji za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To že má auto týhle třídy najeto 118 tis je asi hodně nepravděpodobný, ale u obvyklých historek typu \"německý doktor v důchodu a pod\" je to možné. Pokud bylo auto udržované a pravidelně servisované je vcelku jedno jeslti má 100 nebo 200 tis. důležitý je stav.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je veľmi málo pravdepodobné, že má iba 118 tis km, aj s 200 tis km môže byť v podstate v kodícii nového a naopak, niektorí ľudia dokážu auto zničiť aj pri 50 tis (ono to ani nie je taký problém ak sa jazdia výhradne kratké trasy a kašle sa na správnu údržbu...)

takže vykašli sa na stav km a dôkladne si zisti technický stav auta - najdôležitejšie pravidlo pri kúpe ojazdeného auta:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám stejné provedení, 6/2004, polovičku km, co deklaruješ a jsem první majitel, tak proč by z D nemohlo mít 118 k. Pokud je jasná serviska a půjde s tebou někdo, kdo P autům rozumí, tak bych se po trochu podrobnější prohlídce a zkušební jízdě nebál. Je to tichý motor, auto se slušným výkonem a dobrou spotřebou. Chce tomu dávat kvalitní a čistou naftu. Pokud bude tvoje, pak na ten věk a km potřebuje ihned rozvody.

[upravil dne 28.2.13 17:50 od toro]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čus, mám také tento model 2.0Hdi 100kw sw, kupoval jsem ho ve 126tis, ovšem to mi nemůže nikdo potvrdit, i když mám k tomu servisní knihu jenže z aaaáček. Auto je bezva, je rychlé,celkem málo hlučné a malá spotřeba je taky bezva. Mám ho rok, teď mám na tachometru 157tis.. Začla mi vyskakovat hláška antipolution fault, diesel aditive minimum level ale jezdí furt. myslím že je to dobrej motor, doporučuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...