Dave_k Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Mám dotaz na lidi znalé restaurací v Praze Nuslích. Jelikož máme prácu v jednom domě na ulici Petra Rezka tak sháníme nějakou dobrou restauračku na obědy kde se dá dobře najíst za rozumnej peníz (do 90,- za jídlo) a nebude jim vadit člověk v montérkách. Jiným blízkým tipům než uvádím se nebráním. Přes net mám 4 tipy.: 1) Krušovická chalupa 2) U bansethů 3) U rodinného krbu 4) Na květnici Pokud někdo zná a může doporučit budu rád. [upravil dne 27/2/13 20:28 od Dave_k] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Na Květnici jsem kdysi býval častým hostem, jak ale fungují přes obědy, tio nevím. Mám dobré zkušenosti s www.lunchtime.cz - zadáš si lokalitu a najde Ti to hopody v okolí včetně meníček http://www.lunchtime.cz/denni-menu/praha/praha-4/nusle/ [upravil dne 27/2/2013 21:34 od Medvěd] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 K Bansethům jsme sem tam chodili a bylo to OK. V poslední době jsme tam nebyli, ale asi před půl rokem jsme tam byli naposledy a jídelníček byl trochu omezený, no a ceny nevím, asi by se do tvého rozpočtu možná nevešly. Pivo bylo jako vždy super. Chce to vyzkoušet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raubiri Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 U rodinného krbu můžu doporučit;)vaří dobře, a polední menu se vejde v klidu do 90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Tommy Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Sorry za ot ale nebyl teď někdo jak teď otevřeli tu restauraci na žižkovskym vysílači?Chci tam vzít starou ale nikde sem nenašel jídelák nebo nějaký ceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted February 28, 2013 Author Share Posted February 28, 2013 Dneska odzkoušena ta \"Krušovická chalupa\". Slušný porce a aj ceny. Ještě uvidím, jestli zůstaneme nebo zkusíme i jinou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts