Joozino Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 prosím vás, kde môže byť problém, keď si dám nabíjať telefón v aute, síce na telefóne vypise ze \"nabíja sa\" ale v skutocnosti sa nenabíja..mam aj firemny a ten tak isto...v druhych autách to normálne funguje [upravil dne 28/2/13 09:06 od Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 ak vypise ze sa nabija ako sa moze nenabijat? jedine co ma napada ci je v zapalovaci dostatocne napatie...inak neviem co ekonomicky rezim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joozino Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 vies co, cestoval som na oravu cca 3 hodiny..mobil sa mi vobec nenabil, nervy som mal...normalne na telefone napisalo, ze sa nabija...nechapem kde moze byt problem..ekonomicky rezim naskoci po vypnuti motora par minut.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 par minut? mal by tak 20-30, ak par, mas zrejme slabu baterku mna napada jedine ze napriklad u mna ked som mal na iphone cinske kable, tak mi nenabijal ten kabel ale vybijal, no to mi ajfon ukazal inou ikonkou, mozno tvoj fon to nema a robi to iste ale u mna bol problem v kabli nie v aute alebo zastrcke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joozino Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 kabel mam origo s telefonom....baterka..hmm cca 10 minut max...ale vies po ceste ked idem napr. po dialnici a nenabíja ? nejde mi to do hlavy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 ani mne...ale chce to zrejme len pomerat... aj tu baterku v aute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joozino Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 noo asi hej...aj ked baterka sa nabija pocas jazdy alternatorom..takze....no neviem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joozino Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 proč se to tu jmenuje ,,zapalovanie\'\', když řešíte nenabíjení telefonu? riesime ze zapalovanie nenabija telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 to ano to je jasne...ak je alternator OK ze ano ale to ze ti nabieha ekonomicky rezim do 10 min si myslim nie je OK, ale nemam 407 tak neviem presne mozno poradi dakto fundovanejsi kto sa tomu rozumie viac ako my dvaja nic proti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joozino Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 v pohodicke, chapem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 vcera som zistil, ze ta panorama, co mas aj ty, je paradna vec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joozino Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 to ano a v lete niekde kde je tma a bezoblačno..juuuuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo407sw Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 a nemas nahodou pocas nabijania zapnute GPS? mne sa stava, ze ak nabijam telefon a mam zapnute GPS-ko tak odber nestiha na nabijanie (len minimalne) ale len na funkciu gps-ka (display atd...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Zkoušel jsi jinou nabijěčku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike407 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Možná je to vážně nabíječkou. Kdysi jsem si chtěl nabít telefon v tátově Scénicu neoriginální nabíječkou a když jsem to zapojil, rovnou mi tam vyskočila hláška \"nenabíjí se\". Přitom jeho telefon to normálně nabíjelo... Mimochodem, zkoušel jsi obě dvě zásuvky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 V zapalovaci ti nabijacka nepojde, ja si ju davam do zasuvky co je zozadu za laktovou opierkou a ta mi nabija v pohode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joozino Posted February 28, 2013 Author Share Posted February 28, 2013 no dnes som sa stretol s Marcel00-om ... aaa skusali sme tu nabijacku...no fakt zaujimave..mam mobil S2 a potom samsung klasicky (firemny) ..s mojou nabijackou som moje mobili nevedel nabit..zobrali sme marcelovu nabijacku a S2 normalne nabijalo ALE ten klasicky nenabijalo..robili sme rozne kombinacie..a tá moja nieje ani \"cínska\" ...ale nakoniec sme zistili ze to bude asi ozaj v nabijacke....ale stále nechapeme preco ten klasicky telefon nechce nabijat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judes Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 V zapalovaci ti nabijacka nepojde, ja si ju davam do zasuvky co je zozadu za laktovou opierkou a ta mi nabija v pohode. A z akého dôvodu by zo zásuvky zapalovaťa nemala fungovať nabíjačka, Mne funguje práve stým spomínaným Galaxy S2 a neoriginálnou nabíjačkou a fungovalo to zatiaľ zo všetkými mobilmi a nabíjačkami čo som mal. Pravdepodobne budeš mať problém zo zásuvkou zapalovača ak ti nefunguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Telefon, tablet i NB nabíjím za zapalovače Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joozino Posted February 28, 2013 Author Share Posted February 28, 2013 judes..ty mas neorigo nabijacku a ide ti nabijat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts