izuel Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Ahoj zdravím všechny paužooouty:roker Prosím tímto všechny sběhlé mechanišmekry a techniky:roll ,kteří by mi poradili.no respektive sháním poloosu na svojeho pažoutka ,dostalo se mi ,že kloub s čepem je napevno na té poloose a tak se můsí koupit celá,kdyby to šlo i jinak byl bych mooc rád.mám tu poloosu na prave straně v háji (prej ten kloub na pravo).v pežotu mi řekli ,že origo nový stojí 7tisíc a repase 4,5tisíce.ocenil bych kdyby mi někdo poradil jak to udělat nejlépe,popř kde pořídit v poměru cena/kvalita. ps: jo a háček ,kterým mě odborníci v pažoutu zaskočili bylo ,že se mě (pro mě nepochopitelně) zeptali jestli kratší nebo delší,.rok výroby je 2000 je to 206ka a jestli tam byl nějakej mezi přechod na novější díl nebo což,myslel sem si ,že mi to ten technik řekne.,no ale nakonec mi řekl jen cenu ,ale nevím jestli za tu kratší nebo delší. děkuju opravdu moc za jakoukoliv odpověd! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtyrkas Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Původně zaslal: izuel Ahoj zdravím všechny paužooouty:roker Prosím tímto všechny sběhlé mechanišmekry a techniky:roll ,kteří by mi poradili.no respektive sháním poloosu na svojeho pažoutka ,dostalo se mi ,že kloub s čepem je napevno na té poloose a tak se můsí koupit celá,kdyby to šlo i jinak byl bych mooc rád.mám tu poloosu na prave straně v háji (prej ten kloub na pravo).v pežotu mi řekli ,že origo nový stojí 7tisíc a repase 4,5tisíce.ocenil bych kdyby mi někdo poradil jak to udělat nejlépe,popř kde pořídit v poměru cena/kvalita. ps: jo a háček ,kterým mě odborníci v pažoutu zaskočili bylo ,že se mě (pro mě nepochopitelně) zeptali jestli kratší nebo delší,.rok výroby je 2000 je to 206ka a jestli tam byl nějakej mezi přechod na novější díl nebo což,myslel sem si ,že mi to ten technik řekne.,no ale nakonec mi řekl jen cenu ,ale nevím jestli za tu kratší nebo delší. děkuju opravdu moc za jakoukoliv odpověd! Tak to by me taky zajimalo, me ceka to same ale na 405ce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stembi Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Původně zaslal: izuel Ahoj zdravím všechny paužooouty:roker Prosím tímto všechny sběhlé mechanišmekry a techniky:roll ,kteří by mi poradili.no respektive sháním poloosu na svojeho pažoutka ,dostalo se mi ,že kloub s čepem je napevno na té poloose a tak se můsí koupit celá,kdyby to šlo i jinak byl bych mooc rád.mám tu poloosu na prave straně v háji (prej ten kloub na pravo).v pežotu mi řekli ,že origo nový stojí 7tisíc a repase 4,5tisíce.ocenil bych kdyby mi někdo poradil jak to udělat nejlépe,popř kde pořídit v poměru cena/kvalita. ps: jo a háček ,kterým mě odborníci v pažoutu zaskočili bylo ,že se mě (pro mě nepochopitelně) zeptali jestli kratší nebo delší,.rok výroby je 2000 je to 206ka a jestli tam byl nějakej mezi přechod na novější díl nebo což,myslel sem si ,že mi to ten technik řekne.,no ale nakonec mi řekl jen cenu ,ale nevím jestli za tu kratší nebo delší. děkuju opravdu moc za jakoukoliv odpověd! Ahoj, nenech se zblbnout. Pravděpodobně se v servisu snaží hodit výběr poloosy na tebe. Já mám 306ku r.v. 2000 a taky mě měnili před 2 lety poloosu. A dali tam tu delší. Výsledek byl, že mi tekl olej z převodovky (netěsnilo gufero) a převodovka začala pískat. Skoro jsem se s nima začal soudit, nakonec zdarma zkontrolovali převodovku a dali tam správnou poloosu. Zodpovědnost za opravu nesou oni, nenech se do toho procesu zatáhnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts