ML RABID CAR Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Kluci nutně sháním, stačí půjčit, autozahrádku na P406. děkuji za pomoc, prosím info na tel sms 602 618 965, nejlépe jižní Čechy. potřebuji ji na dovolenou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Mám. Klidně půjčím, ale bohužel je to moc daleko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ML RABID CAR Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Děkuji za nabídku, bohužel je to moocoooc daleko... nevadí. I tak díky. Prosím, někdo jiný nejlépe z jčk, kdo by půjčil autozahrádku? díkes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Půjč si přímo v Peugeotu, táta si ji tam před 3 lety taky půjčoval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Zkus treba na www.google.com nechat vyhledat \"pujcovna autoboxu\". Nekolik odkazu to naslo a nabizeji i pujceni zahradky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ML RABID CAR Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 díky kluci, ale na jihu Čech nejbližší peug: chtějí za půjčení zahrádky na týden 2000 kč a to mi přijde celkem dost.. tak jsem myslel, kdyby někdo měl?:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 No to je opravdu dost když nová stojí kolem 3 tis co jsem se ptal ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Původně zaslal: ML RABID CAR díky kluci, ale na jihu Čech nejbližší peug: chtějí za půjčení zahrádky na týden 2000 kč a to mi přijde celkem dost.. tak jsem myslel, kdyby někdo měl?:myslim To je paleta. Já za novej dal 2100,-. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts