Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nicky....??? / Jak vznikl váš nick,aneb podle čeho jste ho vybrali

Recommended Posts

Odesláno

To je ale ještě daleko :( Naštěstí v sobotu zapíjíme bráchovy narozky :D

Určitě blíž, než moje narozky :P takže zas tak daleko to není :D

Odesláno

kevinlaca- asi netreba vysvetlovat :D

ale na inych forach mam nick hardboy...

Vybral som si ten nick ked som mal 7-8 rokov :D v TV boli chalani \"Hardboy´s\" a tunili auta, pacilo sa mi to, takze vyber bol jasny :D

Odesláno

můj nick je podle jména jednoho téměř ,,neznámého,, zpěváka, kterého jsem v mládí přímo žral. Pouze ta číslovka kvůli obsazenosti to kazí.

Odesláno

no já až po příhlášení jsem zjistil, že nicky můžou být i s háčky, takže ofiko jsem skuči ale na forech všude skuci...

jelikož mé příjmení je Kučera, základně mi řikali Kůčo, Kučo apod... a tenkrát asi tak před 10 lety možná i víc, když frčel xchat :-D tak Kuci apod bylo už obsazeno a asi týden před tím někdo řikal hele jak Kuči skučí tak sem si řekl, proč né skuci a od tý doby proste skuci (skuči) :D

Odesláno

No já jsem se kdysi někde chtěl registrovat, jestli tenkrát na xchatu nebo nevím, a co jsem chtěl, co mě tenkrát napadlo, bylo obsazený, tak jsem si řekl, že tam dám nějakou blbost a hle - ono to bylo volný, od tý doby to používám téměř všude. :)

Odesláno
Můj nick se také táhne vlastně od základky, ale vysvětlovat to nebudu (to vysvětlení není pěkné).

Ani nevěřím, že to někdo uhádne nebo že na to nějakou dedukcí přijde...

nemá to něco společnýho s Marcelem Kopečkem z TELE TELE...? :D

Odesláno
můj nick je podle jména jednoho téměř ,,neznámého,, zpěváka, kterého jsem v mládí přímo žral. Pouze ta číslovka kvůli obsazenosti to kazí.

mno, jsi tu cca rok a kousíček :D a když jsi se registroval nemohlo ti neujít, že je tu nějaký \"ozzy56\" s mraky příspěvků - tudíž s největší pravděpodobností aktivní člen. Takhle ho předběhnout? To ti nevím, měl bys být ozzy 256 nebo lépe ozzy66 :mrk:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Můj nick se také táhne vlastně od základky, ale vysvětlovat to nebudu (to vysvětlení není pěkné).

Ani nevěřím, že to někdo uhádne nebo že na to nějakou dedukcí přijde...

nemá to něco společnýho s Marcelem Kopečkem z TELE TELE...? :D

:o

Zjištění po letech...

Odesláno

To bolo tak...tuším v 2009 som sa chcel na fóre niečo opýtať a regol som sa.Po asi roku som sa chcel prihlásiť a podebatovať,ale zabudol som heslo.Keďže na starý nick som mal asi 2 príspevky,rozhodol som sa pre nový.Ale som narazil.Všetko chcené bolo už obsadené a od zlosti ma napadlo parlament.Usúdil som,že v našich zemepisných šírkach je to takmer ako nadávka a taký hnus si nikto ako nick nedá.A voilà,bolo to fakt voľné :D

Odesláno

Můj nick se vznikem datuje do srpna léta páně 2007, kdy sem dělal brigádu na florbalovym Czech open na basketbalový Spartě, která je toho času v rekonstrukci. Bejvalo tam vždycky úmorný vedro, takže všichni hráči do dvou minut okamžitě splavený. A když se natáhli, zůstávaly tam po nich parádní louže.

No a jednou sem takhle svačil a někdo se tam natáhl, za nim 5 metrová klouzačka a nikdo z kolegů se neměl moc k úklidu asi, nebo nevim už.. Tak sem popadl mop a šel to tam vytřít. Ještě sem pak při odchodu zamával do tribuny jako největší hrdina, tribuna reagovala hlasitým potleskem a smíchem :D Tak sem šel ke stolečku s časomírou, vzal si žlutou pásku (měli sme žlutý turnajový trička s nápisem WORKING na zádech), napsal sem na pásku MOPAŘ a umístil si to na záda po vzoru jmenovek hráčů na dresech... U kamarádů se to hned uchytilo, nooo... a od tý doby mi to tak nějak zůstalo :papa

Dokonce sem si na fb zavedl i album \"Mopař edition\" kde se mi tadytěch panáčků protočilo hned několik

Odesláno
takže byl můj typ správný či nikoli...?

Je správný, ale víceméně jsem se Marcelem začal nazývat já sám, ta přezdívka mi nebyla udělena...

Jak jsi na to přišel? Že asi tuším...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...