Ladis Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Má někdo zkušenosti s tím, jak to funguje? Mělo by to omezovat tlak brzdové soustavy pro zadní nápravu (na obr součástka 2 nebo 3). Chci dělat nové brzdové trubky a netuším jaké to má šroubení. Snad to má stejné koncovky jak do prasátka zadní brzdy, nebo hadičky. Protože jak se na to jednou šáhne, tak už to v původním stavu nedám dohromady a pak jedině až s novýma trubkama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Netuším, kdes ten obrázek vzal, ale na žádné 205 ani 309 jsem nikdy takový omezovač neviděl, všechny měly integrovaný v zadních válečcích... leda ža pro zadní kotoučovky by to bylo jinak, ale pro bubnové jsem to fakt nikdy neviděl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted July 18, 2005 Author Share Posted July 18, 2005 Obrázek je z CD, jak jsem projížděl věci kolem brzd. Jak jsem poměřoval délku brzdových trubek, pro jejich zhotovení na míru, tak to mám na autě v místě, kde se trubky lomí mezi motorovým prostorem a podlahou. Mám čtyřtrubkové provedení hlavního brzdového válce (ke každému kolu vede zvláš? brzdová trubka) a obou dvou větvích pro zadní kola v popsaném místě je tendle omezovač tlaku. Zřejmně o víkendu to kuchnu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Je možná, že prasátka Girling to nemaj integrovaný, ale takhle venku - pro Bendixy je tam v tom místě jen spojka (kterou jsem celkem suše při výměně trubek vynechal a udělal si nové trubky v kuse). Pokud to tam je, koncovek bych se nebál - dost často jdou požít, a když ne, tak se dají koupit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 OKi, Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts