Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Je to shnilý nebo jen špína?


Medvěd

Recommended Posts

Jak tak pátrám po přibližovadle pro bráchu, našel jsem aspoň dle fotek docela hezkou 306 BK. Je to sice 1,4, tedy poměrně slabý motor, ale on doposud jezdil se 405kou v holé naftě a tak výkon 55 kW asi nebude problém. Auto vypadá vážně hezky, ale zajímá mně co si myslíte o níže vložrené fotce - můžou to být načaté dveře?

post-1009-14109629689345_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Charlie - bylo to tu psáno už několikrát, tak ještě jednou spešl pro Tebe.

Můj bratr a já jsme jiní nejen fyzicky (nezapomenu na vyjevený pohled předsedův, když mého bratra viděl poprvé), ale i psychicky. Zatímco já si bez auta život nedokážu představit a po autu chci, abych se na něj mohl maximálně spolehnout (a ještě k tomu aby se mi líbilo), brácha auto v podstatě skoro nepotřebuje. Jediný měsíc v roce, kdy je auto opravdu nutné je měsíc červenec, kdy je skautský tábor a auto tam funguje jako zabezpečovací vozidlo.

Bráchovi se přes klub před cca 5ti lety povedl dobrý kup - koupil naftovou 405ku za 9000,- Kč, udělal rozvody, oleje a v podstatě s rozumnými investicemi s ní těch 5 let odjezdil (dle bratrových slov ho auto včetně kupní ceny za těch 5 let přišlo na nějakých 40 tKč). Samozřejmě si ale na pohodlí 405ky zvykl a tak nechce ani slyšet o tom, že nejrozumnější volbou by byla dlouhá filcka. A tak původní rozpočet byl koupit auto zase odhadem za 15 tKč (ideálně 405ku), něco do něj vrazit a zase 5 let pojezdit. Po shlédnutí jedné \"výstavní\" 405ky si brácha uvědomil, že by bylo lépe něco přihodit a koukat po autech mladších - strop je ale 25 tKč a přes to nejede vlak (včetně přihlášení, případné ekodaně a servisu). A tak koukám, sonduju a vím, že když nevyberu něco echt super, může se stát, že budeme mít s bráchou několik hlasitějších rozhovorů (i když ... - on toho i dost skousne :D ).

Co se zadní nápravy týče - auto nebudu prolézat sám a budu věřit Trnkošovi, že stav zrovna tohoto segmentu odhadne dobře (i když vysypat se může vždycky).

[upravil dne 26/2/2013 21:52 od Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že pro potřeby bratra by 306ka kombi právě s motorem 1.4 benz. mohla vyhovovat, je to poměrně prostorné auto pro vyloženého kliďase, který potřebuje odvoz z A do B za co nejmenší peníz, díly jsou na to za hubičku a s mechanikem bys měl koupit dobře :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...