Paolo52 Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Zdravím všetkých, prosím o radu, robím demontáž alternátoru a neviem ako vymontovať spodnú upevňujúcu skrutku smerujúcu ku katalyzátoru/čo treba demontovať ,aby tá skrutka šla vybrať a altík vytiahnuť, prípadne ďalšie podrobnosti./Ďakujem za rady. [upravil dne 26/2/13 18:22 od Paolo52] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 malo by ju stacit len povolit a zo spodu by mali byt len nastrkovacie uchyty. Ja som na 605 tiez rozoberal, ale dalo sa to od kolesa. Koleso dolu, plasty prec, a tam to bolo tak dokriza na torx. Blba robota, ale islo to dako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paolo52 Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Zdravím, tak som sa do toho pustil.Najprv treba zhodiť klinový remeň, potom demontovať celý katalyzátor a hrubé hadice k medzichladiču turba. Ďalej tepelný štít turba a držiak katalyzátora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paolo52 Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Potom demontovať tento štift a vyšróbovať tú skrutku čo drží alternátor. A samozrejme odpojiť káble. A altík je vonku. Pri tejto príležitosti je skvelá možnosť z mazacej trubky turba vybrať to nešťastné sitko. [upravil dne 4/3/13 16:04 od Paolo52] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts