donald75 Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 nemáte prosím navod ako demontovať lavé zadné pakovacie čidlo ?? s nákresu so servis boxu to nie je zrejme ako či dať dole cely naraznik a ak tak ako na to prosím potreboval by som to súrne prosím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donald75 Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 to naozaj mi nik neviem pomocť ((:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmyl Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Co jsem tak koukal, k těm krajním se nechá dostat zespoda. Bude to tam jen nacvaklý, myslím že to sundáš bez sundání nárazníku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donald75 Posted February 28, 2013 Author Share Posted February 28, 2013 Co jsem tak koukal, k těm krajním se nechá dostat zespoda. Bude to tam jen nacvaklý, myslím že to sundáš bez sundání nárazníku. takže ich mam len tak nasilu vytlačiť vonku ???? alebo ako je tam zly prístup ani neviem ako je to tam uchtene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts