Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

klepe motor jako by se dusil-306 cabrio 1.8 8v


kodymj

Recommended Posts

čau lidi mám peugeota 306 cabrio 1.8 8v a mám problém s motorem.motor se klepe jako by se dusil a chvěje se i s nim i celá karoserie .výfuk jakoby prdí a jde hroznej dym .první den co se to stalo smrděl kouř od vyfuku po spalenym oleji,druhej den sem ho znova nastartoval a dym z vyfuku smrdel po benzinu jako kdyby byl málo spálenej nebo co.motor má jinej zvuk než předtím.kámoš mi poradil podívat se na svíčky ,vyndal sem je -dvě zleva byli celé od oleje ,třetí zleva byla trošku od oleje a ta čtvrtá nebyla vůbec od oleje.vyčistil sem je ,dal je zpátky a nic.pořád stejný.kontrolka motoru na palubce se rozsvítí jen někdy asi po zahřátí motoru.nevíte někdo co by s tím mohlo bejt díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím mám stejný/podobný problém 306 1.8 16V, nedávno se při prudkém sešlápnutí plynu auto rozklepalo jako kdyby vypadl jeden válec, musel jsem přidávat zlehka a nejít do tahu. Provedla se výměna svíček a pal. filtru a auto jezdilo +-400km nádherně, nyní se postupně začíná projevovat stejné cukání okolo 1,5-2k otáček a při delší jízdě se rozsvítí diagnostika vstřikování/přípravy směsi.

Někdo nějaký nápad?

Děkuji Michal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda, že jsi z Prahy, zkusim najít v okolí někoho kdo dělá diagnostiku na Peugeoty. Vím, že kontrolka se mi rozsvícela na staré 306 (1.4) když byla lambda po smrti, ovšem tam to bylo líné, pak to cuklo a od 2,8k otáček se chovalo normálně, zde se to chová jakoby, že vypadne jeden válec a cuká se celé auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...