Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výhodné paušály pro vozidla starších 5 let PEUGEOT

Recommended Posts

Odesláno

hačik v tom neni,akurát sedim v aute a čítam to ;) cena sa liší podľa VINka-motorizácie... vrátane práce a náhradného dielu z doplnkovej rady dielov,ktorá je schválena značkou Peugeot a je na ňu poskytovaná rovnaká záruka ako na originálny diel(to som si dal ťukať to na mobile)

Odesláno

Tak to je podezrele tedy :) Ja myslim, ze me na 306tku vysly rozvody vc. vodni pumpy a napinaci kladky a prace asi na 4.500 a to to byl neautorizak .... :myslim

Odesláno

Luciferka: Já v říjnu u garážisty: Sehnal jsem rozvody za 1200 Kč + 800 pumpa Valeo, práce celkem 6500 Kč, ale to mi dělal ještě spojku, tlumiče, kladky příslušenství, drobné lakování a ještě určitě něco :D

Nicméně od 2700 Kč, to zní dobře, záleží, kolik si účtují za HDi...

Odesláno

tak už jsem konečně doma,chtěl jsem to nafotit mobilem ale bylo by to nic moc... tak jsem to naskenoval ;)

1.

1_001.jpg

2.

2_001.jpg

3.

4_001.jpg

4.

4_0011.jpg

5.

5_001.jpg

6.

6_001.jpg

7.

7_001.jpg

8.

8_001.jpg

[upravil dne 25/2/13 19:35 od Gabriel 307]

Odesláno

tak asi to zas tak výhodné není :D dneska mi došel email s odpovědí že na mojí motorizaci vyjde sada rozvodů 5700,-Kč bez vodní pumpy vodní pumpa za 2000,- :D si asi dělají srandu ne???!:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...