Vanware Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Ahoj všem, potřebuji radu ... stáhnul jsem češtinu do RT4 od Raisera... obě verze 8.11. a 8.20 ....cd mi načetlo verzi 8,11 a vyzvalo k instalaci což jsem odklikal a provedl instalaci. Po restartu mi zmizeli veškeré popisky a v anglické vezi zůstali jen obrázky. Cd s verzí 8,20 mi vůbec nenačítá (vypaloval jsem x krát jak pod windovs tak v neru a stále nic) ..... prošel jsem i všechny jazyky zda tam nenaskočila čeština a nic. Takže jsem nastavil němčinu a píše mi v němčině. Poradí někdo..??? ..nevím co bych mohl dělat špatně...a tu češtinu do fára prostě chci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlin99 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 nespravne vlakno, je tu niekolko vlakien o RT4 a cestine... viac citaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts