MilanF1 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Na letní sraz jsem si vymyslel, že se pokusím seřadit auta dle modelů (velikosti) na spanilou jízdu do Jičína. Samozřejmě poté zaparkovat stejné modely vedle sebe kvůli focení. Je to těžký úkol, ale aby se mohl podařit, musí o něm účastníci vědět dopředu, aby s tím počítali. Samozřejmě po vás chci, aby malá auta v pátek večer parkovala blíže výjezdu a velká spíše vzadu, aby to v sobotu ráno bylo jednodušší. Budu koordinovat výjezd z kempu tak, aby byly modely za sebou - neřeším rozdíly starý-nový model, neřeším HB-SW. A už vůbec ne barvu. Pokud se někdo v rámci svého modelu ujme organizace a seřadí si třeba 106tky podle roku výroby, nemám s tím problém. To samé třeba pro 406 Coupé, já je oddělovat od klasické 406tky nebudu! Dotaz do ankety: Myslíte si, že je to dobrý nápad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysak_Bob Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Hlasoval jsem pro prvni volbu, ale stejne tak bych hlasoval i pro druhou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Také hlasuji pro první volbu a rád pomůžu se řazením modelů 206.Rok výroby bych neřešil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Zbytečná práce navíc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Souhlas s Eltonem. Celá spanilka je podle mně zbytečnost, která nemá jiného smyslu než dokázat okolí, že máme nějaký důvod ostatní prudit. Sám jsem se několika spanilek i účastnil (vždycky mzi tím byla relativně dlouhá pauza) a nikdy mi to nic nedalo. Protože jsem jel spanilku v Kokoříně, doufám, že se na mě Milan nebude zlobit, když jí v Jičíně vynechám a na náměstí se z campu dostavím sólo. [upravil dne 24/2/2013 11:15 od Medvěd] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Spanilka bude krátká, do 15 km. Chci se jen pokusit seřadit auta a pak se hromadně pojede do Jičína. Poté i fotky stejných modelů by vypadaly dobře. Jakou dlouhou pauzu myslíš, Medvěde? Na seřazení jsem si vyčlenil 30 minut, ale samozřejmě trvá, než se dojede na cíle a než všichni zaparkují. Nikdo není nucen do spanilky, navíc z Jičína bude startovat orienťák, navigátoři svým vozem nepojedou. Medvěde, pokud dojedeš později a chceš být mezi 406tkami (třeba kvůli fotkám), budeš si muset sám mezi majiteli tohoto modelu dohodnout, aby ti nechali jedno volné místo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigbadjohn Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Já jsem pro, ale nemám Peugeota Medvěde, jak jsi právě dokázal, tak každému vadí něco jiného a každý žbrblá kvůli něčemu jinému, důležité je se nakonec nějak dohodnout a navzájem se přizpůsobit a nesabotovat to třeba jako někteří letošní zimní klouzání. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 BBJ: Ne-Peugeoti budou na konci, navíc C8 je hodně velký model, pojedete za 807 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Dobrý nápad. Když jsme v Šebetově postavili tohle: Tak i tohle by mohlo vyjít. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigbadjohn Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ne-Peugeoti by jeli na konci i kdyby se to neřadilo podle modelů? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Smysl spanilky moc nechápu, zažil jsem jen dvě. Jednu z mělnickýho campu do Neratovic, ta byla dlouhá a stejně na to dle mého názoru nikdo s okolí nekoukal, Jedna krátká na Sejfech, tam šlo spíše o to dostat se na start orienťáku cca 2km od hotelu. Takže za mě je to práce navíc, kterou bych využil smysluplněji třeba v tvorbu loga lva z různých aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Spanilka proč ne - pokud se jedná o přesun z A do B kvůli něčemu. Řazení podle modelů - moc práce, ztráta času a výsledek nejistý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldinka Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 a když pojede někdo autem ne-peugeotem tak se pak budou značky a řady řadit za pugy podle abecedy? Já abych si zajistila auto, který bude co nejblíž pugímu konci kdyby se nevyvedl přímo pug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigbadjohn Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Pokud chceš jet co nejblíže k Peugetům, tak potom přijeď autem značky Acura a měla bys to mít jisté pokud to tedy bude podle abecedy Doufám, že ani já s Citroenem nebudu mco daleko. Zdroj zde: http://znacky-aut.autoweb.cz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Ne-Peugeoti jsou běžně na konci. Upřímně: Moc se mi nechce řadit ty ostatní značky. Asi bych to nechal na samotných účastnících, však předem budou vědět, kdo to bude - budete také jako poslední v kempu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidekcz Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Hlasoval jsem pro : zbytečná práce navíc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 ja zatim nehlasoval, ale nemam nic proti tomu. Kdyz vse bude, tak dovalime, a ja s motorkou se opet postaram o prujezdnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luciferka Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Jsem jasně pro, ikdyž je to práce navíc. Ale na fotce pak všechny od stejného modelu vypadaj úúúžasně. Na Kokoříně jsem taky dala skupinku 307miček dohromady, ale pak nás to trhlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 jo dobrej nápad podle roku výroby a pak bych stejný roky ještě seřadil podle věku řidičů:D:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidekcz Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 a chlapi podle délky??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts