Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové SUV - spolupráce PSA a Mitsubishi


Carl Jung

Recommended Posts

Bohužel, Česky to zatím nemám a na překládání nemám čas :-))).

*******************

Paris, July 11, 2005 - Takashi Nishioka, Chairman of Mitsubishi Motors Corporation and Jean-Martin Folz, CEO of PSA Peugeot Citroën, today signed the final cooperation agreement between their two companies concerning all-new SUVs.

The agreement plans the annual production in Japan of 30,000 units for PSA Peugeot Citroën’s needs, based on a Mitsubishi Motors’ platform currently under development.

To be launched in Europe in 2007, the new high-end SUVs will be well equipped with top-of-the-line comfort, handling and safety features. The Peugeot and Citroën models will be powered by Mitsubishi Motors’ newly developed gasoline engines with aluminum cylinder block and with PSA Peugeot Citroën’s latest-generation HDi diesel engines equipped with particulate filters. These fuel-efficient, low emissions diesels will deliver remarkable environmental performance.

In Japan, the Mitsubishi-branded model will be launched in autumn this year. In Europe, the models of the three brands Peugeot, Citroën and Mitsubishi (European version) will be unveiled at the 2007 Geneva Auto Show.

Designed with specific styles for Peugeot and Citroën, the new SUVs will broaden the Peugeot and Citroën product ranges and will enable the two brands to reach new customers by entering an expanding market segment. This project will target at European markets and countries where Europeantype cars are in circulation.

For Mitsubishi Motors, the additional volume for PSA Peugeot Citroën will enable the company to raise capacity utilization rates and to improve productivity. The company expects that this agreement would help accelerate the efforts to achieve the targets mapped out in the Mitsubishi Motors Revitalization Plan.

With this cooperation, Mitsubishi Motors and PSA Peugeot Citroën pursue a “win-win” strategy between collaborative partners.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PC Translátor:

Paříž, červenec 11, 2005 - Takashi Nishioka, předseda Mitsubishi motorová společnost a Jean- Martin Folz, CEO PSA Peugeot Citroën, dnes podepsal finální spolupráci dohoda mezi jejich dvěma společnostmi vztahujícími se k celý nový SUVs.

Dohoda plánuje výrobu za rok v Japonsku 30,000 jednotek pro PSA Peugeot Citroën- ovo potřeby, založený na Mitsubishi motorová\' platforma aktuálně ve vývoji.

Pro být vypuštěný v Evropě v roce 2007, nový ve vyšší kategorii SUVs bude dobře vybavené špičkový- - - lineárního pohodlí, zacházení a bezpečnostními rysy. Peugeot a Citroen modely budou poháněné od Mitsubishi motorové\' nově vyvinuté benzinové motory s hliníkovým blokem motoru a s PSA Peugeot Citroën- ovo nejposlednější- generační HDi naftových motorů vybavil čističi prachových částic. Tyto palivo- účinný, nízký emise nafty budou doručovat pozoruhodným environmentální stav.

V Japonsku, Mitsubishi- značkový model bude vypuštěný na podzim tento rok. V Evropě, modely ze tří značek Peugeot, Citroen a Mitsubishi (evropská verze) bude nezahalená v 2007 ženevské auto přehlídce.

Navrhl se specifickými styly pro Peugeot a Citroen, nový SUVs rozšiřovat Peugeot a Citroen stanovení sortimentu a umožní dvěma značkám dosáhnout nové zákazníky vstupováním rozšiřujícího se trhu část. Tento projekt si vybere za cíl v evropských trzích a země kde Europeantype vozy jsou v oběhu.

Pro Mitsubishi motory, další hlasitost pro PSA Peugeot Citroën umožní společnosti zvednout maximální použití sazby a zlepšit produktivitu. Společnost očekává že tato dohoda by by pomohla urychlit úsilí pro splnit stanovený úkol načrtl plán v Mitsubishi motorový revitalizační plán.

S touto spoluprácí, Mitsubishi motory a PSA Peugeot Citroën sleduje \"vítězství vyhrát\" strategii mezi spolupracujícími partnery.

:super:super:D:D:roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnesni clanek z auto.cz:

Přestože oblast velkých i kompaktních SUV rozhodně nezeje prázdnotou, výrobci, kteří doposud rázně nevkročili do tohoto zajímavého segmentu, nemají v úmyslu nechat konkurenci v poklidu vydělávat zajímavé peníze, ale naopak připravují dalšího konkurenta. Příkladem budiž například automobilka Mitsubishi a skupina PSA Peugeot Citroen, jež podepsaly právě v těchto dnech dohodu o výrobě zcela nového SUV.

Nové SUV se představí v Japonsku na konci tohoto roku, evropská verze Mitsubishi a francouzská dvojčata se poprvé ukáží na autosalonu v Ženevě 2007. Automobil stane na právě vyvíjené nové platformě Mitsubishi, pohon zařídí nová zážehová jednotka taktéž vyvinutá Mitsubishi, vznětové motory ponesou označení HDI. Design odhalí typické znaky posledních modelů jednotlivých značek, pro Peugeot, Citroën i Mitsubishi bude odlišný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...