luky386 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Cawte. Na zaciatok sa chcem ospravedlnit ak sa to tu uz niekde riesilo, no nenasiel som to.. nasiel som problemy len pri vypinani motora nie pri rozjazde. Takze k veci... Pri rozjazde citim a aj pocujem dost velke vybracie motora... Vymenil som uz selen blok stredny a aj bocny ktory je pri prevodovke. Stredny bol cely utrhnuty tak sa to zlepsilo ale este vzdy je to podla mna dost vyrazne... Taktiez ked vypinam motor tak mam pocit ze to zatrasie viac ako by malo... Auto som prekupil a robi to od kedy ho mam... akurat sa to troska zlepsilo ked som vymenil tie selen bloky. Je to 207sw 1.6hdi 68kw FAP... Mal som info ze by to mohlo byt v spojke ze je spalena alebo ze proste je nieco s lamelou... to by teoreticky mohlo byt k tomu rozjazdu a pri vypinani??? riesili sa v jednom vlakne aj streky... mohlo by to byt...? ak je to strek ukaze to diagnostika? Za rady a nazory vopred vdaka :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartan Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 nechapem preco si nevymenil aj ten co je pri rozvode .... ,ten na prevodovke bol podla mna zbytocnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luky386 Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 tak bolo pocut odtial najviac otrasy... a aj mechanik vravel ze ten by bolo dobre vymenit.. nebol odtrhnuty ale bol uz dost volny... a ten stredny bol celkom odtrhnuty... myslis, ze to moze robit tamten treti ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts