Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P 308 sw 7 miest


donrom

Recommended Posts

Zdravim.Zda sa,ze sa mi rozrastie rodina a potrebujem 7 miestne auto ojetinu. Padol mi do oka P 308sw. Poprosil by som par rad.

Sedacky v 3 rade sa daju namontovat do kazdeho P 308 sw, /aj prihlaseneho 5 m/su na to predpripravene a aj pasy? Da sa tam sediet aj dospelej osobe,nebucha si hlavu o strop? Ako je chladene turbo? Neodchadza casto? Budem jazdit kazdy den cca 12-32 *2 km. Najradsej by som benzin/lpg.Pozeral som dovoz z Holandska a prekvapilo ma,ze vsetky na mobile.de maju 150 000 km,dost zvlastne. Viete mi napisat ake otacky ma motor pri 120km/h,benzin? Neviete ako je to z ventilmi u tohto auta na lpg?Motor vyraba wv?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam SW, 308ktora ma panoramaticku strechu a strieborne lyziny je 7miestna a ma delene sedadla a ktora ma plechovu cierne lyziny tak je 5miestna a ma v zadu lavicu. Zadne delene sedacky sa daju hocijako menit nedzi sebou aj v tretej rade. Ak v aute nebudu origo sedadla v tretej rade tak sa daju bud dokupit alebo z buracky zohnat nejake. Bezpecnostne pasy v tretej rade su uz od vyroby. Takze ked je auto s moznostou montaze sedadiel v tretej rade malo by to byt automaticky 7miestne. Do tretej rady by sa clovek zmestil velmi tazko skor by som to riesil pre deti a medzera medzi sedadlami je cca 15cm?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je auto označené jako 308SW, tak je homologováno jako sedmimístné s tím, že pásy tam samozřejmě jsou, sedačky ale ne. Ty by sis musel dokoupit. Každopádně jet bych tam nechtěl.

308 Break je obyčejné pětimístné kombi.

U nafťáků obecně nebývá ložisková skříň turba chlazená (resp. zvládá ji uchladit olej), u benzínových turbomotorů je vodní chlazení vždy. Nejinak je tomu i u Pežotu.

Otázku \"Motor vyraba wv?\" nechápu. Co je \"wv\"? Motory samozřejmě vyrábí Peugeot...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem za odpovede.Takze kazde sw je 7miestne?. Lebo ked pozeram inzeraty tak je tam u vacsiny uvadzane sw ako 5 miestne.Malo je 7 miestnych,pricom nemaju zadny rad sedaiek,ale zapisane v technicaku maju 7 miest. Na jeden som volal,co bolo uvadzane ako 5 miestne a povedal,ze on ma zapisanych 5 miest.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ako som pisal ked ma delene sedacky tak by \"malo\" byt 7miestne. Ja ked som prepisoval auto v Ceskom technicaku bolo napisane 5-7miest k sedeniu a nasi mi napisali rovno 7miest k sedeniu. Myslim ze vsetky 308SW su SW myslim ze sa to nerozlisuje ako u 307. Dnes idem do servisu tak sa opytam alebo ist sa opytat na dopravny inspektorat ci sa to da zapisat pri prepise do technicaku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

308 sw prodávané teď to maj takto:

levnější výbava Acces má vzadu lavici (1/3 + 2/3) a střecha není prosklená, do třetí řady sedačky nedáš (zkoušeno přes konfigurátor na Peugeot stánkách)

výbava active + má zadní sedadla dělená (1+1+1). Vzadu pak můžeš mít 6-7 sedačku nebo nemusíš (přáprava tam je vč. pásů).

Pokud máš jen ty tři zadní sedadla, tak můžeš jedno třeba vyndat a dát ho do třetí řady.

Zvažuju, že si ty sedadla do třetí řady koupím, ale jiným způsobem (od někoho kde je už má a nevyužívá, nebo z havarovaného, atp.), protože 17500 za ně dávat opravdu nechci. A zde je otázka - zdá se mi, že ty koupené do třetí řady od výrobce jsou jiné, než které jsou v druhé řadě. Takže buď pak budu mít 5 stejných vyndavacích sedaček, nebo 3 stejné + 2 jiné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano je to tak ako pises olda. A 308 je iba SW a nie Break. Dnes som bol v servise a chcel som sa opytat na toto ale prijimaci technik mi to na 100% nevedel potvrdit a odkazal ma na predajcov ale ty mali zakaznikov.

V českém ceníku je sice nahoře napsáno SW, ale v technických údajích je rozlišováno SW a Break - viz http://peugeot.ecpaper.cz/osobni/308/308-SW/Peugeot-308-SW-cenik/includes/Peugeot_308_SW_-_cenik.pdf, poslední strana.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...