Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Rad by som nasiel niekoho z prahy alebo okolia kdo by mi poradil alebo pomohol zapojit ridicovu sedacku do elektriky, s tym, ze odstrihne pamet a zapoji ovladanie sedacky napriamo, tak ako to je u spolujezdce. Dakujem za vsetky rady a kontakt prosim na Patrius83@gmail.com neo 728207076 na cene sa dohodneme, dik

Odesláno

Diky, uz som na to pozeral, je to zlozite pre novacika, hlavne ako odpojit tu pamet. Je tam pisane, ze treba zohnat nejake nove ovladace ake su v spolujazdcovej sedacke ci co. Za kazdy kontakt na nekoho kdo to uz robil budem vdacny.

Odesláno

[*] Zasláno 21/2/13 v 10:14 Citovat Hlásit příspěvek adminovi

žadný nový ovladáni se kupovat nemusí. stačí ke stavajicimu ovladání pro sedačku s pameti napajet dva draty

jj. PRESNE O TOM HOVORIM, BOL BY SI OCHOTNY MI S TÝM HELFNUT? VIM ZE SU TO IBA 2 KABLIKY ALE PRAVEZE KTORE SU TO :-) TO VEDIA IBA ZASVETENY..

Odesláno

Myslím, že to vlákno, na který jsem dal odkaz je pochopitelný. jsou tam sice nějaké vstupy, které jsou zbytečné ale podstata je napsána-podle mě-vyčerpávajícím způsobem.

Odesláno

Ten link je samozrejme zrozumitelny, ale bohuzial sa tam nic nepise o tom ako odpojit pamet, respektive spojit tie 2 draty ako preniesol cakom. Myslim ze podobny problem riesi kazdy kto si svojpomocou robi sedacky a nevie ako sa zabvit tej pamete. Uz som pocul ze tie draty co vedu od ovladaca do pamete sa jednoducho pripoja do motora sedacky a pojde to a to je zrejme ta foto od cakoma, ktoremu dakujem a hned to vyzkusam (ked najdem tie spoje ovsem).

Odesláno

Jasne, pozeram na to uz 4 hodiny a vyskytol sa problem ako prepojit velky biely konektor(pamet) a velky zlty konektor (4 motory posunu) do seba, ked z kazdeho vedie aspon 6 kablov? Keby sa toto podarilo, tak staci uy len napojit 2 draty do ovladani, zapojit do seba a uzemnit ne?

Odesláno

ja ty zapojnice odstíhal a draty propojil dle potřeby

stačí propojit oranžovaj s bilým a k vypinaču natahnout + a -

[upravil dne 22.2.2013 12:31 od čakom]

Odesláno

aha, takze asi sa bude muset pripojit bocny ovladac priamo na velky zlty konektor na priamo aby to jelo a pak jeste uzemnit ovladac dvoma kablami viz vise a jeto ne? nic ine logicke ma nenapada

Odesláno
ja ty zapojnice odstíhal a draty propojil dle potřeby

stačí propojit oranžovaj s bilým a k vypinaču natahnout + a -

[upravil dne 22.2.2013 12:31 od čakom]

Tie zapojnice myslis tie konektory? Mam odstrihnut tie velke konektory a prepojit oranvy a bili kabel?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...