Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

finanční pomoc Frenštát p.R. :-( - LOCK PLEASE

Recommended Posts

Odesláno

Rději bych přesně cílenou pomoc. Nemám důvěru v takovéhle sbírky, povodně nám to už několikrát ukázaly, jak jsou peníze přerozdělovány :(

Odesláno

Souhlas - týden jsem \"hákoval\" v Troubkách a tam kde to bylo potřeba a na vlatní oči viděl jak pro humanitární pomoc chodili ti, kterých se povodeň nedotkla.

Odesláno

Jen mládí Tě omlouvá. Spousta starších lidí tyhle detaily nevidí a peníze takové Hyeně pošlou :( Na takové podvodníky bych zavedl speciálně přísný zákon a normálně bych je nechal makat na likvidaci následků příčiny, proč byla sbírka vyhlášena.

Odesláno

Ted to mozna bude znit hnusne ale cetl jsem ze vlada kazdemu cloveku co tam zil ma vyplatit jiste financni obnosy PLUS na te jedne zname penezni sbirce je uz nekolik milionu ..... Tak jsem tak nejak ziskal dojem, ze je o vsechny (prezivsi..) celkem slusne postarano :myslim

Odesláno

Těmto sbírkám nevěřim od určité zkušenosti.

Když u nás byli povodně.. 2002 nebo kdy to bylo? Tak jsme se parta po vsi sebrala a v 10 letech jsem šel a odklízel lidem naplavenej bordel, bahno atd a myslím si, že jim to příšlo v tu chvíli lepší, než čekat na nějakou sbírku ;)

Odesláno

Chápu rozhořčení BVčka nebo Ozzyho, ale šlo jen o upozornění na jinej účet.... Určitě v tom nebyly nějaké posměšky. Hyena byl odsud, toť ten černý humor (který jen připomene, že VÍM a vše si pamatuji a nezapomínám jako většina) Jestli to někoho pozlobilo, omlouvám se, bylo to jen na naší hyenu jako memento......

Odesláno

právě že věděl, napsal prvě jen a jen kvůli němu a myšleno jen a jen na něj. Protože pardálové nezapomínaj..... ;)

Odesláno

Peta: použil jsem slovo pardál, ne většina, je to asi buřt. Ale frenštátskej lukaro ví a bude vědět :cool:

Odesláno
Punkač, když jsi u toho Hyeny, ano byl odsud, a stale je odsud, jako Lukaš 307 se vratil a ted je Lukaro. To jen pokud by jsi to nevěděl

jses si jisty ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...