Fusion Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Dobrý počteníčko pro samouky jako já... http://www.mjauto.cz/newdocs/princip_motoru.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butch Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 hrooozně dlouhý, jenom něž to projedu dolů tak mám kolečko na myši rožhavený doruda;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Opravdu dlouhý počteníčko,,, ale rozhodně poučný skončil jsem u spotřeby Favorita... Někdy se k tomu vrátim a zase si kousek přečtu je to rozhodně pěkně udělaný a přehledný. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Pěkný počtení, každej, kdo chce pořídit sportovní sání, by si měl přečíst kapitolu č. 4, pokud nový filtr neumožňuje odsávat klikovou skříň, snižuje to životnost vložek válců a kroužků. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Je tam hodně takových dobrých rad a poznatků. Sice to není psaný přímo o Peugeotech, ale o ventilech, zdvihátkách apod. sem se tam dozvěděl přesně to, co sem potřeboval. Měl sem hlavně bordel v tom, poznat co je co (podle názvu) a tam je to perfektně popsaný... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Velmi dobrá stránka, díky za link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts