Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupit 307mu?


FiFa_cze

Recommended Posts

To mě právě zajímalo ta zadní náprava, protože jsem četl, že to je inspirováno platformou 306ky, tak jsem se lekl, že by tam zase šoupli předpotopní torzku. Nic proti torzní tyči, jen ten repas vyjde dráž a když se kupuje ojetina, tak se s tím musí počítat, tak už jsem se s tím nechtěl mrzet. Proto i vynechávám možnost koupě 206ky se stejným motorem. Zatím vypadá 307ma jako skvělá volba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože vím, co to obnáší za peklo :) To máš repas když je dobře, tak 6 tisíc. Snížení je jebačka jako kráva a navíc se tím ještě víc náprava zatěžuje, takže dřív odchází a navíc kola do A nejsou vzhledově nic moc :D Teda aspoň pro mě. Nejsem vyznavačem pekelných odklonů :D Prostě na dalším autě už tu klasickou torzní tyč, kde je jen tlumič nechci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj kus je spolehlivý a nevyžaduje kdovíjakou údržbu. Najeto 140000km za pět let. Za tu dobu odešlo jedno ložisko a jeden tlumič. Dále výměna táhel řízení. A na mém motoru problém se zanesenou škrtící klapou. Dost často se musí čistit. Nejhorší problém je prosakující, nejspíš prasklé těsnění pod hlavou. Častá to závada mé motorizace. Jinak mě nikdy nenechalo veštychu. Vždy jsem dojel bez problémů. Jediné co mě opravdu mrzí je v této cenové hladině ( nové v základu cca 420000kč) vrzající interiér. Jinak naprostá spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ozzy56 -> neviem či myslíme to isté ale ja si pod pojmom torzka predstavujem \"torsion bar\"... čiže torznú priečku... a tú samozrejme 307 má... ;)

suspension front: independent MacPherson coil spring/damper struts, anti-roll bar

rear: torsion beam with trailing links, coil springs, anti-roll bar

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Páčky pod volantem resp.směrovky jsem měnil v rámci záruky, při první garančce. Při vyhození blinkru se mi zapínala dálková světla, docela opruz někoho osvicovat. Jinak nic, jen občas žárovka, ale jednou mi prdly H7 obě najednou, stát se to někdy v noci třeba v Chorvatsku tak nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...