Tornado Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Trosku drasticka britska reklama na to, aby lidi pouzivali v autech pasy... http://www.auto.cz/media/?video=bezpecnost/seatbelt/seatbelt.avi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Odkaz jeste jednou TADY. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 mazec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 .....mně jede jen zvuk:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Původně zaslal: Hadra .....mně jede jen zvuk:( Asi ti chybí kodek na přehrání videa, Jinak tohle by měli vidět všichni co se nepoutají. :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Tak mně se to nějak neotvírá, ale nebude to něco jako tohle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Tady je komplet 5 videí. Silně bych prosazoval pouštět to vždycky před Televizníma novinama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 Ja nasel jen to jedno na auto.cz Ono kdyz to tak vemes, tak i u nas jsou reklamy BESIPu. Myslim ze na CT2. Nekolikrat jsem tam na ne narazil. Ale to je nic to co pousti u nas. Tyhle britsky videa by meli poustet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Původně zaslal: Hadra .....mně jede jen zvuk:( Běž na www.divx.com - tam si stahni kodek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ty jo dost drsný, kam se hrabou naše pořady od Besipu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Souhlas, lidi sou nepoučitelní. Naprosto super pro autoškoly. Jinak to je aji výborně udělaná reklama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butch Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 kdydby jezdili vpravo tak odbočí rovnou a nemuselo se stát takové neštěstí, ale potom by ta reklama byla nudná a nic by neříkala. Jinak souhlasím, že by podobné věci měli běžet v televizi častějc nejen v autoškolách. Besip je fajn, ale měli by si vzít příklad a trošku přitvrdit a zaútočit na řidiče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Nechci se nějakým způsobem BESIPu zastávat - samozřejmě, že jeho videa jsou jenom slabým odvarem od těhto, ale nedávno jsem si na internetu hledal statistiky dopravních nehod a informace s tím spojené a při té příležitosti jsem narazil i na stránky besipu a maj je docela pěkně udělaný a po jejich pročtení jsem se zamyslel nad sebou i svým stylem jízdy (který je \"samozřejmě\" nejlepší)... zde je odkaz - jsou tam docela zajímavý informace... B E S I P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 tady je přímej link na homepage: B E S I P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DD Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Tyhle videa jsou husty, kazdopadne proti nasemu BESIPu nemam vubec nic. Ty novy spoty nejsou vubec spatny. Jejich jedinej problem spociva v tom, ze je davaj naprosto nahodile na CT2, takze cilova skupina publika je 0. Kdyby BESIP dostal poradny penize a natocil cca 50 spotu, ktery by rotoval pred Televiznima novinama na kazdym programu, tak by bylo lip. Ale to je jen utopie .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Kazdopadne husty uz vim proc pouzivat pasi pri jizde je to dost kryty kde se hrabou ty nase reklammy na CT2 ty STOP to je uplny nic vrele doporucuju pro autoskoly a pro ty machry co jezdi baz pasu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merkurek Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 No je to husty a myslím dost poučný a ooo tom to asik je .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts