Kukajz Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Zdravím všetkých. Chcel by som si kúpiť Peugeota 308SW 1.6 Thp 110kW r.v.2009. Máte niekto nejaké skúsenosti s týmito motormi? Lebo nepočul som moc pozitívnych ohlasov na THP motory Citovat
davidekcz Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=97 Citovat
Kukajz Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 No prečítal som temy a teraz babo-raď Jeden píše tak, druhý onak. To auto má 116tis km, 6 kvalt. Fakt neviem čo mám urobiť... Nafťák nechcem, tam je FAP a ja dosť často jazdím kratšie vzdialenosti. U tohoto thpečka zase problémové turbo... Žeby som sa mal pozrieť na inú značku? ...ale keď sa mi tak lúúúúúúbi toto auto:mrk Citovat
MilanF1 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 FAP vymlátit a můžeš jezdit. Určitě levnější než turbo Ber to jen jako pošťouchnutí od vyznavače nafty, ne jako radu, aby to pak nebylo na mě Citovat
Kukajz Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 To turbo samozrejme nemusi byt, ale moc toho na vyber neni. Dohromady som nasiel 6 inzeratov na benzinove sw-cka. Toto auto ma aj dobru cenu a super vybavu... Ten predavajuci pise, ze je pravidelne servisovane v Peugeote. Tak neviem... Hdi-ciek je velka hromada. Ale ako som pisal, naftak nechcem... Citovat
davidekcz Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Prověřoval jsi si tady historii dle vin?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.