Jump to content

Kam pro Speedline ???

DjBoom
 Share

Recommended Posts

Tak mě bohužel kola prodali než sem stačil našetřit tak bych se chtěl všech zeptat jestli někdo neví o Speedlinech 7,5-9x17 nebo tak nějak. Rozhodně bílý.

Nebo jestli nevíte kde je prodávaj protože sem se do nich zamiloval :aut

jelikož jsou po kompletní repasy,tudíž jsou jako nové a ještě nebyli na autě tak asi za 6,5-6tis kč.

A ted sem si ještě vspoměl že mám 14ky speedliny origo GTi a na konci měsíce budou na prodej asi za 5,5tis s gumama barum bravuris (6mm),vzadu firestone(asi2,5mm)+2 náhradní continentálky (6mm) sou v dobrým stavu:mrk sakra,to mám ale speedlinů:o

koukni do k mímu autu,mám tam odkaz na svoje stránky a tam náká fotka možná je,15ky sem tam ani neměl,příjdou mě na to auto strašně veliký a hlavně by to chtělo silnější motor,s těma 15kama,kdyby na nich byli gumy 195/50 by to bylo asi líný

Aha, díky, to jsem nevěděl. Předchozí příspěvek beru zpět. Takže ty 15\" jsou pro mě jasná volba :super. Snad se Cracku nebuděš zlobit, že s tím dělám takový \"caviky\" :) Chci právě ty, jak jsou na tý fotce... Škoda, že se nedělaly i 14ky...

MartyAA:no ty co sou na obrázku sou 15ky origo co se dávaly na Gti 1,9 205/309 a tuším že se dávali i na náký 306ky rolland garos a možná i jiný.Ale podle mě s 1,4kou a takovejhlema kolama to nebude moc svižný poježdění:P ale kola mám na prodej oboje 15ky bez gum a ty 14ky s gumama 185/60 a ty 14ky nechám za 4900 se vším:papa,má je medvět na autě a když se koukneš ke mě do profilu,tak v tom pokecu je stránka a na tu se koukni tam sou vidět,nebo kdybych věděl jak to sem dát,tak sem dám fotku