hawkey Odesláno 2. březen 2013 Autor Odesláno 2. březen 2013 No to co má skuci na obrázku je jenom fotomontáž Není to v reálu vyrobené. To jen abychom věděli, jak by to vypadalo Citovat
skuci Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 zklamu Vás... jojo znak je v reálu opravdu vyroben od lukara, je stejný jako na 407 ale může být velikost libovolná... tou úpravou v prográmku sem myslel to, že sem vymazal a zaretušoval původní znak a dal tenhle... jinak to že nekecám se úpdívej níže... origo je lesklej nerez ale já sem ho na zkoušku potáhnul černou folií Citovat
hawkey Odesláno 2. březen 2013 Autor Odesláno 2. březen 2013 Chlapci nemyslíte vážně, že byste si dali tohle na 508 že ne? Citovat
hawkey Odesláno 2. březen 2013 Autor Odesláno 2. březen 2013 Tak pak nahoď fotku A lesklý nebo černý? Raději, než folie, bych to naformoval a pak stříknul černým akrylovým sprejem Citovat
skuci Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 dle rad od Lukara tím že je to lesklý tak by se na to blbě chytala barva... já jsem zkoušel jen 1 černej ale budou oba dva černý napůadlo mě ještě jestli nepoužít folii černý karbon Citovat
hawkey Odesláno 2. březen 2013 Autor Odesláno 2. březen 2013 Když to pořádně odmastíš, tak to musí držet jako ďas .. a kdyby náááhodou ne, tak velmi jemný šmirgl a zdrsnit .. ale nemyslím si, že by to bylo potřeba třeba něco jako tohle: Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 to je mazec... ale tak kvůli znaku za pár korun nebudu toto postupovat Citovat
hawkey Odesláno 11. březen 2013 Autor Odesláno 11. březen 2013 Tak od dnešního dne je auto opět u pana doktora (rozuměj: v servisu) Snad se jim podaří to klepání vyřešit. Taky mě potěšil přijímací technik, který si obešel auto a do protokolu napsal \"potahy: ne\", tak jsem ho upozornil, že potahy ano .. a on se tomu divil.. že prý sice nikdy origo sedadla s logem neviděl, ale že by ho ani nenapadlo, že takhle ušité by to mohly být potahy Citovat
hawkey Odesláno 11. březen 2013 Autor Odesláno 11. březen 2013 Jo jo Jenom přemýšlím, že si ještě doobjednám, pokud to jde, samotné sedáky na přední sedadla do zásoby.. tam jsem si dal alcantru a nejsem si jistý, jak dlouho to vydrží .. zkusím jim napsat, co by za to chtěli .. Citovat
hawkey Odesláno 14. březen 2013 Autor Odesláno 14. březen 2013 Tak mám tenhle týden v zápůjčce Peugeot 308SW nevimkoli dýzl a upřímně se těším, až to auto vrátím .. něco tam vevnitř píská, patrně to bude ventilátor, řadící páka volná tak, že to snad neměla ani 407 po 130tis km, a celé to na mě působí jak za tři padesát .. Upřímně mi přijde, že od doby 307 se vůbec nic nezměnilo 307 z roku 2003 bych to odpustil, ale tomuto ne... Citovat
Frantic Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 neviem sice na ake 308me jazdis ale zrejme v uplne holej verzii pretoze mne nic nestrka a komfort je slusny Citovat
hawkey Odesláno 14. březen 2013 Autor Odesláno 14. březen 2013 Na stříbrné Ne, vážně, tak není to zase tak hrozné a ten motor jede docela pěkně .. podle mě to bude nějaká 1.6 HDi. Je docela pružný a tichý, jenom když mu trošku víc šlápnu a je v zátahu, tak místo klasického bublavého naftového zvuku začne tak nepříjemně \"cinko-klepat\" .. no ale budiž ... jako auto do supermarketu na nákup asi ok .. já se prostě v těchto malých autech necítím dobře Citovat
hawkey Odesláno 15. březen 2013 Autor Odesláno 15. březen 2013 Tak ani po druhé návštěvě servisu (dohromady již 8 dní) není klepání v zadní nápravě vyřešeno Příští týden najedu zase cca 2-3tis km a pak znova .. život je hrozný boj .. a nejde vyhrát Citovat
hawkey Odesláno 15. březen 2013 Autor Odesláno 15. březen 2013 Dyť je to autorizovaný servis .. jeden odborník na slovo vzatý vedle druhého Citovat
Toudy5587 Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 Vidim ze odborne servisi sa najdu aj u Vas :-D Citovat
hawkey Odesláno 16. březen 2013 Autor Odesláno 16. březen 2013 Njn, 8 dní v servisu a výsledek roven nule. Pominu-li to, že za ten týden auto najelo 70km ... Citovat
hawkey Odesláno 23. březen 2013 Autor Odesláno 23. březen 2013 Tak včera v noci jsem se po docela dlouhé cestě 3x ztratil v Praze - a to prosím s navigací (bylo to proto, že jsem ji ignoroval) Opravdu jsem si připadal, jako když se vidlák vypraví do města Vrchol byl, když mě jeden protijedoucí - odbočující doleva na křižovatce malinko zmátl tím, že mi tam nenechal moc prostoru a já si nevšiml, že za tramvajovým ostrůvkem je cesta, takže jsem to vzal na koleje No nic se nestalo, byla noc, nikde žádná tramvaj, takže rychle zpátečka a bylo to .. ale připadal jsem si jako kdyby mi seno koukalo z bot a v kufru jsem měl vidle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.