skuci Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 tak sem dneska zjistil, že mi přestalo fungovat vyhřívaní řidičovy sedačky... po asi 10min. jízdě ta sedačka jen mírně zteplala a to bych dával za znak ohřátí od těla, protože to bylo na 3. stupni... koukal jsem pod sedačku na dráty jestli není tam problém a vypadají ok... nevíte někdo, kde by mohl být problém...? musím zkusit ještě pojistky... Citovat
Dančák Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Bude asi spíš porušená dečka v sedadle, neklekl si na sedačku nebo třeba pěstí silou neopřel? Ikdyž tohle se stávalo hlavně u 406, 407 atd., u 508 nevim no:myslim Citovat
ChouLu Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Rozdělat konektor pod sedačkou a proměřit napětí jaké leze z konektoru a pak můžeš proměřit odpor sedačky.. když na ní nikdo nesedí, tak by měl být nekonečný (sedačka má spínač, aby když je prázdná nehřála) a když si na ní sedneš tak by měla mít nějaký odpor.. hodnotu bohužel neznám, ale nebude nekonečný Ale vidím to buď na přepálenou deku nebo vadný spínač Citovat
skuci Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 mno musím tě trošku opravit... i když sem pro porovnání zapnul vyhřívání na obou sedačkách a nikdo neseděl na sedadle spolujezdce byla hned teplá ;-) takže bude chyba někde jinde... Citovat
ChouLu Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Tak už tam ty spínače zase nedávaj? No tak pak jak jsem psal, tak to chce proměřit pokud tam nějaké napětí leze Pokud ano, tak bude vadná deka a bude mít nekonečný odpor Citovat
skuci Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 no v úterý jedu do servisu tak sem zvědav... Citovat
skuci Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 jako není ale je to příjemný, když to hřeje do zad... Citovat
skuci Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 jinak předpokládám, že v sedačce jsou 2 dečky, sedák a opěradlo... protože nefunguje ani jedno, takže bych to viděl na přepínač... Citovat
stefano Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Možno ma niekto opraví, ale nezdá sa mi, že by bolo vyhrievané aj operadlo. Citovat
stefano Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Super, tak to som si ani nevšimol. Myslel som, že hreje len sedák. Citovat
skuci Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 na 100% jsou vyhřívány obě dvě části, ale nevím jestli každá zvlášť nebo dohromady... tak uvidíme... ono se tam těch závad teďko projevilo víc, tak to tam v úterý vezu, ať si s tim pohrajou... Citovat
OK406 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Jen se opticky podívej, zdali není něco povolené. Asi máš auto v záruce, tak zajet do servisu a v rámci záruky ať se na to podívají. Od toho je záruka. Citovat
skuci Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 OK406 - jj je to v záruce... koukal jsem na spoje pod sedačkou a zdají se být OK Dančák: loupe se volant, něco chrastí při přejetí nerovnosti ve větrácích u rádia, chrchlaj repráky, nejde sklopit loketní opěrka na zadních sedačkách, vrže opět kufr, při otevírání řidičových dveří se ozývá velmi zajímavý kovový zvuk a při zatočení jdou divné zvuky od předního pravého kola... Citovat
Timbuto Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Já mám zase pocit,že oproti jiným autům hřejou strašně málo.Co vy na to? Citovat
skuci Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 jako když to fungovalo, tak na 3. stupeň stačilo pár minut a nebylo možné na nich sedět pak jsem to stahoval na 2. nebo i 1. stupeň ale teď i na 3. mi moje zadnice přimrzá k sedačkám... :-D Citovat
Timbuto Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Když zapnu 3 st. tak je to jen vlažný,ale že by se na tom nedalo sedět,tak to ani náhodou.Hřeje,ale málo.Nikdy jsem to nestahoval na 2 nebo 1st.Asi soudruzi v peugeotu udělali někde chybu:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.