Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak sem dneska zjistil, že mi přestalo fungovat vyhřívaní řidičovy sedačky... po asi 10min. jízdě ta sedačka jen mírně zteplala a to bych dával za znak ohřátí od těla, protože to bylo na 3. stupni... koukal jsem pod sedačku na dráty jestli není tam problém a vypadají ok... nevíte někdo, kde by mohl být problém...? musím zkusit ještě pojistky...

Odesláno

Bude asi spíš porušená dečka v sedadle, neklekl si na sedačku nebo třeba pěstí silou neopřel? Ikdyž tohle se stávalo hlavně u 406, 407 atd., u 508 nevim no:myslim

Odesláno

Rozdělat konektor pod sedačkou a proměřit napětí jaké leze z konektoru :) a pak můžeš proměřit odpor sedačky.. když na ní nikdo nesedí, tak by měl být nekonečný (sedačka má spínač, aby když je prázdná nehřála) a když si na ní sedneš tak by měla mít nějaký odpor.. hodnotu bohužel neznám, ale nebude nekonečný ;)

Ale vidím to buď na přepálenou deku nebo vadný spínač :myslim

Odesláno

mno musím tě trošku opravit... i když sem pro porovnání zapnul vyhřívání na obou sedačkách a nikdo neseděl na sedadle spolujezdce byla hned teplá ;-) takže bude chyba někde jinde...

Odesláno

Tak už tam ty spínače zase nedávaj? :myslim:D No tak pak jak jsem psal, tak to chce proměřit pokud tam nějaké napětí leze ;) Pokud ano, tak bude vadná deka a bude mít nekonečný odpor :)

Odesláno

jinak předpokládám, že v sedačce jsou 2 dečky, sedák a opěradlo... protože nefunguje ani jedno, takže bych to viděl na přepínač...

Odesláno

na 100% jsou vyhřívány obě dvě části, ale nevím jestli každá zvlášť nebo dohromady... tak uvidíme... ono se tam těch závad teďko projevilo víc, tak to tam v úterý vezu, ať si s tim pohrajou...

Odesláno

Jen se opticky podívej, zdali není něco povolené. Asi máš auto v záruce, tak zajet do servisu a v rámci záruky ať se na to podívají. Od toho je záruka.

Odesláno

OK406 - jj je to v záruce... koukal jsem na spoje pod sedačkou a zdají se být OK

Dančák: loupe se volant, něco chrastí při přejetí nerovnosti ve větrácích u rádia, chrchlaj repráky, nejde sklopit loketní opěrka na zadních sedačkách, vrže opět kufr, při otevírání řidičových dveří se ozývá velmi zajímavý kovový zvuk a při zatočení jdou divné zvuky od předního pravého kola...

Odesláno

jako když to fungovalo, tak na 3. stupeň stačilo pár minut a nebylo možné na nich sedět pak jsem to stahoval na 2. nebo i 1. stupeň ale teď i na 3. mi moje zadnice přimrzá k sedačkám... :-D

Odesláno

Když zapnu 3 st. tak je to jen vlažný,ale že by se na tom nedalo sedět,tak to ani náhodou.Hřeje,ale málo.Nikdy jsem to nestahoval na 2 nebo 1st.Asi soudruzi v peugeotu udělali někde chybu:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...