Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ja onehda nemel penize a tak jsem frcel zavrenej na zachode, a proslo to.

Nicmene tuto metodu nepouziji, protoze by se mi tam nevesly kufry, kdyz uz by me to udrzelo :D

Olda: ukaz mi prosim, co neni zlodejina, kupujes si treba obleceni? Podporujes zlodeje, styd se...

Odesláno

No a pak ten vlak pojede 6 hodin a typek sleze posranej a pochcanej ... fakt paradni reseni, no :)

Odesláno

Olda: ukaz mi prosim, co neni zlodejina, kupujes si treba obleceni? Podporujes zlodeje, styd se...

Ehm? Co má společnýho tohle nákup hadrů?

Osobně mi to nepřijde ani jako fór. Když jsem neměl prachy, jezdil jsem stopem a vždycky jsem se do místa dostal (kolikrát i rychleji než vlakem nebo busem). To, jestli mně někdo sveze bylo čistě na rozhodnutí řidiče. Vidět tohohle typa tak budu první, kdo ho průvodčímu napráší = přijde mi normální za cestu vlakem zaplatit a když to dělám já + x dalších, nemám žádný důvod krýt někoho, kdo se snaží s tím jakkoli vyjebat.

[upravil dne 6/2/2013 10:03 od Medvěd]

Guest Scratch
Odesláno

no protoze na obleceni je kolikrat i marze kolem 800% a prijde mi to taky jako zlodejina - na normalni lidi. Ale nad tim se nikdo nepozastavi. Ani nad tim, jak se tunelujou cesky drahy a pak to zase zaplati blbecek pasazer.....

uz vidim, jak v praze v obleku a lakyrkach, v 8 cm snehu cekam u Masarycky, jestli me nekdo vezme stopem do pocernic. Byl jsem na pohovoru a zapomnel jsem si penize, doklady, mobil byl zalitej olejem, a ja mel lakyrky a klouzalo to jako svine. Vlak na cerno byl nejjednodusim resenim, protoze lezt na masarycce bez listku do metra, je trosku ruska ruleta :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...