lukaro Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 http://www.drsnysvet.cz/jak-cestovat-vlakem-zadarmo/ Tohle mě dostalo Citovat
P607Olda Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Předpokládám, že měl koupený lístek. V tom případě je to žert, bez lístku sprostá zlodějna. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 ja onehda nemel penize a tak jsem frcel zavrenej na zachode, a proslo to. Nicmene tuto metodu nepouziji, protoze by se mi tam nevesly kufry, kdyz uz by me to udrzelo Olda: ukaz mi prosim, co neni zlodejina, kupujes si treba obleceni? Podporujes zlodeje, styd se... Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Bych ho do toho kufru zavřel tak na týden:D Citovat
Butrus Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 To neni pro mě, sem tlustej a do tý poličky bych se nevešel. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 No a pak ten vlak pojede 6 hodin a typek sleze posranej a pochcanej ... fakt paradni reseni, no Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Olda: ukaz mi prosim, co neni zlodejina, kupujes si treba obleceni? Podporujes zlodeje, styd se... Ehm? Co má společnýho tohle nákup hadrů? Osobně mi to nepřijde ani jako fór. Když jsem neměl prachy, jezdil jsem stopem a vždycky jsem se do místa dostal (kolikrát i rychleji než vlakem nebo busem). To, jestli mně někdo sveze bylo čistě na rozhodnutí řidiče. Vidět tohohle typa tak budu první, kdo ho průvodčímu napráší = přijde mi normální za cestu vlakem zaplatit a když to dělám já + x dalších, nemám žádný důvod krýt někoho, kdo se snaží s tím jakkoli vyjebat. [upravil dne 6/2/2013 10:03 od Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 no protoze na obleceni je kolikrat i marze kolem 800% a prijde mi to taky jako zlodejina - na normalni lidi. Ale nad tim se nikdo nepozastavi. Ani nad tim, jak se tunelujou cesky drahy a pak to zase zaplati blbecek pasazer..... uz vidim, jak v praze v obleku a lakyrkach, v 8 cm snehu cekam u Masarycky, jestli me nekdo vezme stopem do pocernic. Byl jsem na pohovoru a zapomnel jsem si penize, doklady, mobil byl zalitej olejem, a ja mel lakyrky a klouzalo to jako svine. Vlak na cerno byl nejjednodusim resenim, protoze lezt na masarycce bez listku do metra, je trosku ruska ruleta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.