Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak, tu je představuji mou novou krásku :) .. pojmenoval jsem ji zlatonka :D ... bude na ní dost práce ale počitam že za měsic už bude jezdit.

Je to 1.4 HDi, el okna, klima, airbagi...

Foto při koupi:

post-33739-14109629312682_thumb.jpg

[Edited on 25/3/13 17:59 by podolak2]

[Edited on 4/9/13 12:03 by podolak2]

Odesláno

tohle v pohodě:) viděl jsem větší vraždy:D mno uvidíme jak zarobíš...taktž si plánujem asik tu 1,4 HDI

Odesláno

no ono se to nezdá ale je tam toho docela dost :D ... střecha, sklo, prahy, dveře, přední stěna... no ale já to do kupi dám :):D ... nejlepší bylo jak jsem s tim jel :D ..ze Vsetína do Přerova :D .. všeci na mě čuměli :D já nic neviděl :D jel sem pomalu kámoš přede mnou a hlidal policajty :D

Odesláno

Ouragany jsou fajn, jenom na můj vkus to moc leží ...

Na Challergerech (snad se nepletu) to vypadá hodně pěkně :mrk

To poslední se mi ale vůbec nelíbí, ty blatníky jsou nýtované? A ta šíře zadních disků je podle mě šílená a samozřejmě to leží :D

Ať se projekt vydaří, ale i ty Ouragany jsou pěkné :)

Odesláno

jinak kluci ta chalengeri to je hezky taky jsem o nich před tim přemyšlel :aut:super no ale tady na ty cesty co jsou u nás tak jsou už i ouragany dost :( a ještě kdybych jezdil na 17tkach to by to auto trpělo dost

Odesláno

To stribrny je nadherny, takovym stylem bych asi sel, i kdyz vim, ze nejvetsi polozka, ty kola bude slozite, ale treba i 16\" ouragan by neudelal ostudu :D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...