JJEENNDDAA Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Asi si nevypl v antiviru automatické mazání spamů :-D Citovat
Kurt Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Tady se nic neutají. Tohle pole nahradí to současné \"Google hledání\" které nám poskytoval dolly1010 - za to mu patří dík. Nové políčko je i s \"našeptáváním\", takže když zadáte prvních pár písmen, nabídne vám nejčastěji hledané výrazy: Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 twl davidekcz dostal BAN? Nebo proč má poslední příspěvek 17:20. Čtyři a půl hodiny neaktivní, hmm to jsem dnes od něj nečekal. Nemám BAN neblázni :D:D Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Ještě počkáme, co k tomu řeknou davidekcz a Marcel00 a máme informace kompletní :D najprv sa vyjadri davidekcz a az potom ja [upravil dne 3/2/13 22:45 od Marcel00] Marceli omlouvám se za zpoždění, moc práce, ale koukám, že jsi to vládl i beze mě :D:super:super Citovat
gronholmm Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Tak IE to nejde. Nemám možnost vyhledávát Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Radku - krásnej počet příspěvků Radek Hurvajz Super Admin ********* Avatar Příspěvků: 15151 Bydliště: Náchod ->> Vysokov Členství: Řádné = placené členství Offline Nálada: A víte co mi mužete ...............>>>>6:o5 166 463 Citovat
MilanF1 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Někdo si ted hraje s google vyhledáváním a zkouší ho narvat do horní lišty, zatím to není moc OK Edit: Už to vypadá mnohem lépe , ale screen jsem stihl udělat [upravil dne 6/2/13 13:44 od MilanF1] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 mě by to tak stačilo jak je to teď... ještě by mi chybělo do lišty \"Označit vše jako přečtené\" edit:před chvíli to bylo OK teď už není EDIT: počkáme kolikrát se to změní [upravil dne 6/2/13 13:46 od Gabriel 307] Citovat
Kurt Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Edit: Už to vypadá mnohem lépe , ale screen jsem stihl udělat [upravil dne 6/2/13 13:44 od MilanF1] Fofr, co? Zřejmě zůstane, jak je teď - ničemu nepřekáží a funguje i v IE. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Teď je to tam, kde to bylo, ne? Nicméně nelíbí se mi, že to google hledání naskočí až po načtení stránky, která se mi o pár pixelů posune dolů ... ale asi to jinak udělat nejde... nebo mám moc pomalý PC (Intel Atom) Kurte: Ale děláš rychle, to se mi líbí ... není to 15 minut v nepřirozené poloze [upravil dne 6/2/13 13:48 od MilanF1] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 jak bylo to krátký v pravém rohu to by nebylo OK Citovat
Kurt Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Je to skript, který se načítá z externího zdroje - to načtení chvíli trvá, proto se objeví až nakonec, s tím nic neuděláme. V liště to zajedno nevypadalo dobře v IE (moc mrňové vyhledávací pole) a zadruhé není to tam žádoucí, protože právě získání místa v liště pro další využití je jedním z důvodů, proč se vyhledávání změnilo. Všichni víme, že nejlepší by bylo ladit to na testovacím foru a sem vrznout výsledek, ale takhle je to rychlejší. Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Na poskakování textu chvilku po otevření vlákna si stejně jako Milan F1 budu muset zvyknout - a to asi nemám Intel Atom. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Firefox 18.0.2 nic neposkakuje,vše je OK Citovat
Kurt Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 a to asi nemám Intel Atom. Nejen, že asi nemáš, ale asi ani nevíš, kde to hledat, viď? Je to opravdu tím načítám z externího zdroje - mně se to na mobilu načítá přesně tak, jak píše Milan a na PC se zobrazuje hned. Sorry za překlepy, jsem dneska nějak z formy. [upravil dne 6.2.2013 14:15 od Kurt] Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Kurte - než tu sáhodlouze opisovat jak a co mi dík tomu novému řádku poskakuje, to si na to radši zvyknu. Pokud v tom většina nemá problém, tak já teda taky ne. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Ja ano a sakra ma to serie... Klikanie na mobilnom zariadeni (tablet a pod.) je od toho momentu co sa tam objavil ten riadok pre mna utrpenim... Cert to bol dlzen... Kazde vlakno otvaram na tri kliknutia.. Kliknem vedla, bo mi to poskoci, potom krok nazad a potomkik na spravny odkaz... Citovat
Péťa Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 Možná by pomohlo vedle google políčka dát stejně vysokou svislou čárku. Ta by se načetla hned a pak by se jen časem donačetl ten google formulář. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Jsem si všimnul že na každé stránce je vyhledavací pole jinak dlouhý, čim to?? Na hlavni strance fora je krátké a v tematech je o dost delší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.