Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tady se nic neutají. :nevim

Tohle pole nahradí to současné \"Google hledání\" které nám poskytoval dolly1010 - za to mu patří dík.

Nové políčko je i s \"našeptáváním\", takže když zadáte prvních pár písmen, nabídne vám nejčastěji hledané výrazy:

post-7940-14109629249226_thumb.jpg

Odesláno
twl davidekcz dostal BAN? Nebo proč má poslední příspěvek 17:20. Čtyři a půl hodiny neaktivní, hmm to jsem dnes od něj nečekal.

Nemám BAN neblázni :D:D:D

Odesláno
Ještě počkáme, co k tomu řeknou davidekcz a Marcel00 a máme informace kompletní :D :D :D

najprv sa vyjadri davidekcz a az potom ja :D

[upravil dne 3/2/13 22:45 od Marcel00]

Marceli omlouvám se za zpoždění, moc práce, ale koukám, že jsi to vládl i beze mě :D:D:super:super

Odesláno

Radku - krásnej počet příspěvků

Radek Hurvajz

Super Admin

Členství: Řádné = placené členství

Nálada: A víte co mi mužete ...............>>>>6:o5 166 463

Odesláno

Někdo si ted hraje s google vyhledáváním a zkouší ho narvat do horní lišty, zatím to není moc OK :D

Edit: Už to vypadá mnohem lépe :super, ale screen jsem stihl udělat :D

post-15148-14109629317252_thumb.jpg

[upravil dne 6/2/13 13:44 od MilanF1]

Odesláno

mě by to tak stačilo jak je to teď...

ještě by mi chybělo do lišty \"Označit vše jako přečtené\"

edit:před chvíli to bylo OK teď už není

EDIT: počkáme kolikrát se to změní ;):D

[upravil dne 6/2/13 13:46 od Gabriel 307]

Odesláno

Edit: Už to vypadá mnohem lépe :super, ale screen jsem stihl udělat :D

[upravil dne 6/2/13 13:44 od MilanF1]

Fofr, co? :D

Zřejmě zůstane, jak je teď - ničemu nepřekáží a funguje i v IE. ;)

Odesláno

Teď je to tam, kde to bylo, ne?

Nicméně nelíbí se mi, že to google hledání naskočí až po načtení stránky, která se mi o pár pixelů posune dolů ... ale asi to jinak udělat nejde... nebo mám moc pomalý PC (Intel Atom):myslim

Kurte: Ale děláš rychle, to se mi líbí ... není to 15 minut v nepřirozené poloze :)

[upravil dne 6/2/13 13:48 od MilanF1]

Odesláno

Je to skript, který se načítá z externího zdroje - to načtení chvíli trvá, proto se objeví až nakonec, s tím nic neuděláme. V liště to zajedno nevypadalo dobře v IE (moc mrňové vyhledávací pole) a zadruhé není to tam žádoucí, protože právě získání místa v liště pro další využití je jedním z důvodů, proč se vyhledávání změnilo.

Všichni víme, že nejlepší by bylo ladit to na testovacím foru a sem vrznout výsledek, ale takhle je to rychlejší. ;)

Odesláno
a to asi nemám Intel Atom.

Nejen, že asi nemáš, ale asi ani nevíš, kde to hledat, viď? :D Je to opravdu tím načítám z externího zdroje - mně se to na mobilu načítá přesně tak, jak píše Milan a na PC se zobrazuje hned.

Sorry za překlepy, jsem dneska nějak z formy. :mad:

[upravil dne 6.2.2013 14:15 od Kurt]

Odesláno

Kurte - než tu sáhodlouze opisovat jak a co mi dík tomu novému řádku poskakuje, to si na to radši zvyknu.

Pokud v tom většina nemá problém, tak já teda taky ne. :papa

Odesláno

Ja ano a sakra ma to serie...

Klikanie na mobilnom zariadeni (tablet a pod.) je od toho momentu co sa tam objavil ten riadok pre mna utrpenim...:grr

Cert to bol dlzen... Kazde vlakno otvaram na tri kliknutia.. Kliknem vedla, bo mi to poskoci, potom krok nazad a potomkik na spravny odkaz...:bojim

Odesláno

Možná by pomohlo vedle google políčka dát stejně vysokou svislou čárku. Ta by se načetla hned a pak by se jen časem donačetl ten google formulář.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...