P607Olda Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Pokud se tam někdo objeví, tak ho kontaktuj. Právník bude určen až asi za dva měsíce, dělají to tak, aby nejitřili pozůstalé. A pak to trvá asi další dva měsíce. Snad bys mohl vystopovat podle tel. č. které zemřelá zanechala např. v ústavu, ale spíš si myslím, že se s tebou nebude chtít nikdo bavit. Majetek: je pozemek, nemovitost. Strom nemá takovou hodnotu, aby byl samostatnou položkou v dědickém řízení - je součástí pozemku. Buďto čekat, anebo pátrat decentně sám. V katastru není zapsán nějaký spolumajitel? Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 no ja bych to zase pokacel a neresil. Maximalne bych rekl, ze jsem o tom nevedel.... protoze tohle muze byt docela na dlouho. Vis jak se to rika, kuj dokud je ............ navic ti konci obdobi vegetacniho klidu, takze bud ted a nebo nejdriv v listopadu 2013 :papa Citovat
Guest servisman Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Nevím povolení máš já bych jej skácel pořezal a dřevo naskládal k plotu a máš vystaráno.Povolení máš tak bych to asi neřešil.Když tak jsi ani nevěděl že je po smrti Citovat
OK406 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Porazit co nejdříve, dokud je vegetativní klid a pokud topíš dřevem, tak využít. Jinak podobný problém je u rodičů, kde jsou staré lípy a pokud chci pouhou úpravu stromů, aby větve nepadali na pozemek rodičů nebo na stojící auta, tak v tomto smyslu jsem několikrát psal email vedoucímu odboru ŽP, ale ten vždy s negativním výsledkem odepsal. Byl jsme tam i několikrát osobně, a jen sliboval. Nechci nic kácet, ale jen ochránit zdraví a majetek a zabránit škodám či neštěstí. Bohužel, u nás v Týně nad Vltavou to chodí tak, že se kácí všude možně, respektive tam, kde o to bud podnikatel požádá a nebo se musí asi dát obálka. Normální občan nemá šanci, aby se město postaralo o svůj majetek, kterým jsou stromy (i zmíněná lípa). Když byl minulý rok velký vítr, tak padaly celé polosuché větve. Pana vedoucí to vůbec nezajímalo!! I když argumentuji zákony, tak v našem ,,právním\" státě a prospektivně pan vedoucí odboru ŽP v Týně n/Vlt. nereaguje. Takže jediná možnost bude v tom, až se něco stane, tak pak moji jen doložit emaily, které mám od vedoucího ŽP. Jinak argumentace vedoucího ŽP je ta, že město má pojištění majetek a z toho se bude vše platit. Inu, zajímavá politika!!! Tak uvidím, jak to vše dopadne. Takže né všude jsou vstřícní a zajímá je ochrana zdraví a majetku občanů. [upravil dne 19/3/13 16:00 od OK406] Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 tak nepis emaily, ale doporuceny dopis, jeden na toho vola, druhy na starostu. Budes pak kryty pred tim, az se budou cukat vyplatit skodu..... Citovat
barenst Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 naresit nic a kacet , dokut je platne povoleni novi majitele ti nemuzou nic rict , max po tobe chtit to drevo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.