davidekcz Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 To já se těším vždycky na každej sraz...:aut Citovat
Pepito Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 To místo se nám líbí,takže si piš: Pepito+Kubík [upravil dne 18/3/13 17:35 od Pepito] Citovat
ChouLu Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Pepito určo CC... 1.4 už jsem viděl několikrát Davidku.. tobě asi dojedu sebrat klávesnicu Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Do CC bych si někdy rád sedl. Kdysi se mi líbilo kábro Mazda MX 5, ale když jsem si do ní sedl a hlava mi o několik cm přečnívala přes rám okna, už se mi líbilo mnohem míň. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 bereme v potaz a kdyz budou finance, tak se radi ukazeme, bud na moto, nebo v aute, nebo se k nekomu kdyztak prifarime.... ale jeste uvidim, tou dobou nekdy bude grillmasters, a taky mame dost oslav v rodine Citovat
Pepito Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Budu se snažit přijet cécéčkem Ale jak jsem psal,když se vejdem Možná pojedeme jen dva,to se ještě uvidí.. Citovat
davidekcz Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Kdyztak zaprahnes vozejk a tam das zbytek :D Citovat
Pepito Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 No já se tam vlezu a Kuba s přítelkyní se budou muset nějak srovnat :D Citovat
javo1 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 možno blbý totaz ale možu íst na zraz aj obyčajný pežotaci lebo všetci čo tu písali majú platené členstvo:myslim Citovat
MilanF1 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Určitě, nezáleží, zda platíš členství či nikoli. Když se přivře oko, přijmeme i ty, kteří nepřijedou Peugeotem Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 hooondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale budu mit aspon vlajecky Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 Jsou vítáni všichni klubáci, takže i neřádní členové. Pepito- byl bych rád, kdyby jsi přijel CCčkem:papa. Scratch- do srazu ještě dlouhá doba, takže uvidíš, jestli Ti to klapne, ale doufám, že dorazíte:papa. Pokusím se, udělat ze srazu video. Citovat
Veverka Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Romane, Veverkovi (zatím hodně nahrubo) budou uvažovat o účasti. Z Prahy je to trochu štreka - optimální by to bylo s ubytkem z pátka na sobotu (to bychom ale dorazili asi až hodně pozdě v noci - třeba až 23. hod., což bude asi problém) a pak ze soboty na neděli v kombinaci s nedělní zastávkou na obídek v Pardubicích u našich. Ale je to ještě hodně otevřené... Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 Jste zapsáni v přihlašovadle:D. [upravil dne 3/2/13 19:21 od Roman Bazi] Citovat
ozzy1 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Romane, napiš mě mezi váhající, kdyby mi to do toho něco náhodou vlítlo. Ozzy1+Jana+Kubík. Citovat
Veverka Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Kua, to je rychlost! Člověk pomalu ještě ani nedokončí myšlenku a už je na indexu Citovat
ChouLu Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Petře to je tady uplně normální v poslední době... jen tě něco napadne a už o tom ví celé fórum Citovat
Veverka Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Hmm, tak to by mohlo \"óóó, velké fórum\" znát řešení, kde by mě v místě Romanova srazu (aby to nebylo od snídaně daleko) mohli s ženou i autem ubytovat na dvě noci (jak jsem psal) s příjezdem v pátek v noci po 22. hodině Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Ubytování nabízí ten penzion, kde má být sobotní akce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.