Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Do CC bych si někdy rád sedl. Kdysi se mi líbilo kábro Mazda MX 5, ale když jsem si do ní sedl a hlava mi o několik cm přečnívala přes rám okna, už se mi líbilo mnohem míň.

Guest Scratch
Odesláno

bereme v potaz a kdyz budou finance, tak se radi ukazeme, bud na moto, nebo v aute, nebo se k nekomu kdyztak prifarime.... ale jeste uvidim, tou dobou nekdy bude grillmasters, a taky mame dost oslav v rodine :)

Odesláno

Určitě, nezáleží, zda platíš členství či nikoli. Když se přivře oko, přijmeme i ty, kteří nepřijedou Peugeotem ;)

Odesláno

Jsou vítáni všichni klubáci, takže i neřádní členové.

Pepito- byl bych rád, kdyby jsi přijel CCčkem:papa.

Scratch- do srazu ještě dlouhá doba, takže uvidíš, jestli Ti to klapne, ale doufám, že dorazíte:papa.

Pokusím se, udělat ze srazu video.

Odesláno

Romane, Veverkovi (zatím hodně nahrubo) budou uvažovat o účasti. Z Prahy je to trochu štreka - optimální by to bylo s ubytkem z pátka na sobotu (to bychom ale dorazili asi až hodně pozdě v noci - třeba až 23. hod., což bude asi problém) a pak ze soboty na neděli v kombinaci s nedělní zastávkou na obídek v Pardubicích u našich. Ale je to ještě hodně otevřené...

Odesláno

Romane, napiš mě mezi váhající, kdyby mi to do toho něco náhodou vlítlo. Ozzy1+Jana+Kubík.

Odesláno

Hmm, tak to by mohlo \"óóó, velké fórum\" znát řešení, kde by mě v místě Romanova srazu (aby to nebylo od snídaně daleko) mohli s ženou i autem ubytovat na dvě noci (jak jsem psal) s příjezdem v pátek v noci po 22. hodině :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...