Guest zelda93 Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 zdravim, poprvé jsem projel svého mazlíka po drobných úpravách před technickou. všimnul jsem si, že mi v autě něco bzučí, řek bych že to bude někde elektrika. je to v místech někde nalevo od budíků. jakmile pustim stěrače, nebo blinkry, stačí jenom lehce zmáčknout brzdu aby se rozsvítily světla tak to přestane. kde bych měl hledat problém??? [upravil dne 2/2/13 16:10 od zelda93] Citovat
Guest zelda93 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ještě jeden problém... těsně před horizontem chci vyřadit. vyřadim a několikrát občas probliknou kontrolky oleje a hladiny chladící kapaliny..... kde můřže být problém???? nedělá to jenom mě ale i 106tce co jsem měl pučenou. děkuji Citovat
davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ještě jeden problém... těsně před horizontem chci vyřadit. vyřadim a několikrát občas probliknou kontrolky oleje a hladiny chladící kapaliny..... kde můřže být problém? nedělá to jenom mě ale i 106tce co jsem měl pučenou. děkuji Jen dotaz, proč vyřazovat, před horizontem? [upravil dne 2/2/13 18:50 od davidekcz] Citovat
Guest zelda93 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ještě jeden problém... těsně před horizontem chci vyřadit. vyřadim a několikrát občas probliknou kontrolky oleje a hladiny chladící kapaliny..... kde můřže být problém? nedělá to jenom mě ale i 106tce co jsem měl pučenou. děkuji Jen dotaz, proč vyřazovat, před horizontem? [upravil dne 2/2/13 18:50 od davidekcz] jelikož to mam vypočítaný, že mi to do obce dojede akorátní rychlostí.... takže zbytečný tam mít rychlost [upravil dne 2/2/13 21:53 od zelda93] Citovat
Guest zelda93 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Zkontrolovat a dolít olej. olej na měrce na půlce mezi minimem a maximem.... Citovat
FiFa_cze Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Zbytečné mít tam rychlost není když tam necháš 5ku a nebudeš šlapat na plyn, tak budeš mít nulovou spotřebu. U volnoběhu tomu tak není Citovat
PAJA106 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 2FiFa_cze: Však píše, že má karburátor!!! Tam tohle nefunguje, pokud nemá novější verzí s uzávěrem přívodu paliva. Prostě u klasických karbeců se vyplatilo vyřazovat a nebrzdit motorem, protože vlivem podtlaku si to jinak bralo benzín samo. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 2FiFa_cze: Však píše, že má karburátor!!! Tam tohle nefunguje, pokud nemá novější verzí s uzávěrem přívodu paliva. Prostě u klasických karbeců se vyplatilo vyřazovat a nebrzdit motorem, protože vlivem podtlaku si to jinak bralo benzín samo. moje chyba, tu část s karburátorem sem řpedchvílí smazal... předpokládal sem že to bude zbytečnost .-D Citovat
FiFa_cze Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Aha to já jsem nečetl, že má karbec asi už bylo smazáno. Omlouvám se Citovat
Benz106Rallye Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Ptá se na problém s elektrikou a vy tu řešíte proč vyřazuje před horizontem :D Citovat
Peta-k Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 me to u stary 1.1 delalo neco podobnýho....ale jenom kdyz se auto naklonilodo pravotocivy zatacky tak se rozsvitila voda a olej neresil sem to protoze sem mel vesecko doliti jak ma byt ale kdyz se menili pistni krouzky zduvodu ze se zapekli tak sem zjistil ze olejovy cerpadlo menlo urvany saci kos a tim padem kdyz se auto naklonilo tak to nasalo min oleje nebo vzduch nevim a tim se rozsviceli kontrolky....dal sem jiny cerpadlo a bylo po problemu... Citovat
Guest zelda93 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 :-D tak to pak jo, špatný pístní kroužky bych asi poznal hodně rychle že.... nejspíš i únikem oleje a hlavně malym výkonem. teď mi to dneska mi to neprobliklo, tak to moc neřešim. spíš se zítra po škole kouknu na lanovody, musim do měsíce udělat ručku, levý kolo nebrzdí a zopáknout si technickou... jinak téměř bez problémů. Citovat
Peta-k Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 nemam namysli ze mas v prdeli krouzky ale olejovy cerpadlo...... Citovat
Guest zelda93 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 to mi došlo taky :-) ale přemýšlel sem, že bych na ně měl kouknout ale už se to rozchodilo.... původně jsem měl podezdření ale potřebovalo auto trochu protáhnout po dlouhym stání. už jede jak má a dneska sem najel cca 200 km a ukázalo se to je jednou... a bzučení už taky přestalo :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.