simirpeta11 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Moc Vás někoho prosím,koupil jsem si Peugeota 1.6 HDi 307SW,je to dovoz z Francie, a dalo by se neco o autíčku pozjištovat,-servis,stav najetých km, datum výr.a podobně. Moc předem děkuji za odpověd. Číslo VIN:VF33H9HZC84855093
MilanF1 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Jako by tu správná sekce nebyla: Navíc naprosto nevhodný nadpis \"Pomoc!\" nikomu nic neřekne.
Sagic Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Tak já ti pomůžu.. Než založíš téma tak se zaprvé podívej, jestli tady už takové není. (Hledej servisní historie podle vin) Za druhé když zakládáš téma tak zvol výstižný název a ne nějaký POMOC! Za třetí prověřit km, stav a podobně je lepší před koupí než po ni. Za čtvrté vítej na fóru.
hawkey Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Sice neřekne, ale zase přinutí spoustu lidí to ze zvědavosti otevřít .. co kdyby tu byla Pamela Anderson, které se zaseklo tričko o kozy při svlékání přes hlavu a teď volá o pomoc?? .. Nikdy nevíš
vendelinek Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 další,co nakupuje jako já,padne do oka a to musim mít,zamilovanej na první pohled,a pak teprve zjištuju co a jak vítej v klubu:papa
hawkey Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Vendelinek: No upřímně nevím, co na tom chtějí všichni půl roku zkoumat .. v létě jsem se jeden čtvrtek rozhodl, že koupím přítelce auto .. podíval se na net a jedna 307SW se mi líbila v Pardubkách .. protože jsme jeli v pátek na Moravu, vzali jsme to přes Pardubice, tak jsem to skouknul, projel, řekl si hm hm, uhádal 5 tisíc, zašel do banky pro peníze a ve 13h už jsme to šupajdili dvěma auty na Moravu
elton Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Tý jo:o já myslel, že se tu někdo topí když volá o pomoc a ono chce jen něco vědět o autě, uf.
Recommended Posts