Dave_k Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Já jedu v pátek přes Vysoký Mýto, Litomyšl a Svitavy. Jede někdo tímto směrem? Ž bych se k někomu, nebo někdo ke mě přidal? :myslim [upravil dne 6/7/05 Dave_k] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Původně zaslal: Dave_k Já jedu v pátek přes Vysoký Mýto, Litomyšl a Svitavy. Jede někdo tímto směrem? Ž bych se k někomu, nebo někdo ke mě přidal? :myslim [upravil dne 6/7/05 Dave_k] No Dave, směr máme sice stejnej, ale ještě chceme cestou do Nedvědice - díky, Ježkovi.voči! - (na Pernštejn), takže to asi nevyjde. [upravil dne 7/7/05 Kurt] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Já už jsem s Davem předběžko domluvenej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Vono jet s váma by stejně moje píža 106 1.1i neudejchala!:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Dave_k Já jedu v pátek přes Vysoký Mýto, Litomyšl a Svitavy. Jede někdo tímto směrem? Ž bych se k někomu, nebo někdo ke mě přidal? :myslim [upravil dne 6/7/05 Dave_k] No Dave, směr máme sice stejnej, ale ještě chceme cestou do Nedvědic (na Pernštejn), takže to asi nevyjde. Kurte, jakej máš harmonogram, že by jsme udělali tandem ... PS a nevodpustim si to ... Je TA NedvědicE ... (ne TY) [upravil dne 7/7/05 Jezkovi.voci] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Kurte, jakej máš harmonogram, že by jsme udělali tandem ... PS a nevodpustim si to ... Je TA NedvědicE ... (ne TY) Jejda, Hedgehogs.Eyesi! Omlouvám se, pokud jsem podráždil Tvé lingvistické čítění! Ale TU Nedvědici jsem fakt netušil. No harmonogram nemám, jen mám v plánu vyjet v pátek, čas je celkem nepodstatný (tedy spíš dříve, páč mám dovolenou). Co Ty na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Původně zaslal: Kurt Vono jet s váma by stejně moje píža 106 1.1i neudejchala!:aut já myslím že udejchala. což to zkusit ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Kurt Vono jet s váma by stejně moje píža 106 1.1i neudejchala!:aut já myslím že udejchala. což to zkusit ??? Kurte, co blbneš? myslíš že 306 v 1.4ce je nějaká raketa??? Tu dáš kdy si vzpomeneš!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: Kurt Kurte, jakej máš harmonogram, že by jsme udělali tandem ... PS a nevodpustim si to ... Je TA NedvědicE ... (ne TY) Jejda, Hedgehogs.Eyesi! Omlouvám se, pokud jsem podráždil Tvé lingvistické čítění! Ale TU Nedvědici jsem fakt netušil. No harmonogram nemám, jen mám v plánu vyjet v pátek, čas je celkem nepodstatný (tedy spíš dříve, páč mám dovolenou). Co Ty na to? Předpokládám teda, že z Pernštejna by jste odjížděli někdy během odpoledne ... Dal by jsi mi vědět na 724 100 257, až bys nabíral kurz Schebetow? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Kurt Vono jet s váma by stejně moje píža 106 1.1i neudejchala!:aut já myslím že udejchala. což to zkusit ??? Kurte, co blbneš? myslíš že 306 v 1.4ce je nějaká raketa??? Tu dáš kdy si vzpomeneš!!! hele hele, nech se toho jo :aut:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Kurt Vono jet s váma by stejně moje píža 106 1.1i neudejchala!:aut já myslím že udejchala. což to zkusit ??? Kurte, co blbneš? myslíš že 306 v 1.4ce je nějaká raketa??? Tu dáš kdy si vzpomeneš!!! hele hele, nech se toho jo :aut:aut Sem v tom jezdil, tak vim svoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Kurt Vono jet s váma by stejně moje píža 106 1.1i neudejchala!:aut já myslím že udejchala. což to zkusit ??? Kurte, co blbneš? myslíš že 306 v 1.4ce je nějaká raketa??? Tu dáš kdy si vzpomeneš!!! hele hele, nech se toho jo :aut:aut Sem v tom jezdil, tak vim svoje tak von toho nenechá jooo:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Kurt Vono jet s váma by stejně moje píža 106 1.1i neudejchala!:aut já myslím že udejchala. což to zkusit ??? Kurte, co blbneš? myslíš že 306 v 1.4ce je nějaká raketa??? Tu dáš kdy si vzpomeneš!!! hele hele, nech se toho jo :aut:aut Sem v tom jezdil, tak vim svoje tak von toho nenechá jooo:myslim A né snad??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Kurt Vono jet s váma by stejně moje píža 106 1.1i neudejchala!:aut já myslím že udejchala. což to zkusit ??? Kurte, co blbneš? myslíš že 306 v 1.4ce je nějaká raketa??? Tu dáš kdy si vzpomeneš!!! hele hele, nech se toho jo :aut:aut Sem v tom jezdil, tak vim svoje tak von toho nenechá jooo:myslim A né snad??? no to teda ne :P:P tos měl asi nějakýho loudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 2Jezkovi voci, minimaxa: Pánové tato místnost byla založena k jiným účelům než aby jste se tady dohadovali jak rychlý mate autí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Zdá se, že jste nám podráždili Dava_k! Jěkovi.voči: jo, číslo jsem si uložil, ozvu se někde kolem Nedvědice:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 takze to vypada, ze taky poletim pres vysoke mito, tak se mi pls nekdo ozvete, abychom se dohodli, dyztak ty Dejve cislo na me, by se tu nekde melo povalovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Původně zaslal: Marlin takze to vypada, ze taky poletim pres vysoke mito, tak se mi pls nekdo ozvete, abychom se dohodli, dyztak ty Dejve cislo na me, by se tu nekde melo povalovat Plánuju výjezd v pátek. Určitě to nebude dřív jak po 16:00. Přesnější čas Ti kdyžtak pošlu ve čtvrtek na telfon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Kurt Vono jet s váma by stejně moje píža 106 1.1i neudejchala!:aut já myslím že udejchala. což to zkusit ??? Kurte, co blbneš? myslíš že 306 v 1.4ce je nějaká raketa??? Tu dáš kdy si vzpomeneš!!! hele hele, nech se toho jo :aut:aut Sem v tom jezdil, tak vim svoje tak von toho nenechá jooo:myslim A né snad??? no to teda ne :P:P tos měl asi nějakýho loudu Hahááá, to chceš jako říct, že ty máš jako raketujooo, voééé? p*čooo .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 mno, takze dalsi zmena planu, mam novou v praci a v patek nemuzu jete, leda ze byste pockali na me do pulnoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts