Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jdete někdo podpořit spartičku?Bude vyprodáno, takže atmosféra, bude asi suprová...

Já jo, už se ba to moc těším...

A co výsledek jak to vidíte?

P.S: příspěvky typu mě fotbal nezajímá, prosím nevkládat :papa

[upravil dne 29/1/13 19:10 od davidekcz]

Guest Scratch
Odesláno

no, nemam listky zdarma jako driv a uz ani mit nebudu a ty prachy na to ted nemam, takze nepujdu, fandit jim ale budu, a vysledek vidim v praze 0:2, v Londyne 4:0

Guest Scratch
Odesláno

no kdybys mel jeden, dva navic, tak jsem schopen ti za to neco i dat (manzelka by rada sla taky, jako byvala clenka hooligans :D)

Odesláno
no kdybys mel jeden, dva navic, tak jsem schopen ti za to neco i dat (manzelka by rada sla taky, jako byvala clenka hooligans :D)

Ty clovece zitra se dozvim,kolik jich dostanu. mam domluveno 8. obcas mi jich da vic,ale ikdyz mi da o 1,2,3 vic, tak mi kamosi urvou ruce :D ale nekdy do budoucna bych ti mohl nejaky dat, a na domaci ligu mam obcas i VIP

Odesláno

No Chelsea hraje momentálně totální tužku, takže pokud s nima sparťani vydrží běhat, tak by to nemuselo být tak hrozný :myslim Jen se bojím, aby se Chelsea nezačalo pár zápasů předtím dařit, nebo aby se nechytla na Spartě :aut:D

Každopádně doufám, že bude alespoň -15°C, aby tam ti, co to mají \"free\", pěkně vymrzli :P

:D;)

Odesláno
No Chelsea hraje momentálně totální tužku, takže pokud s nima sparťani vydrží běhat, tak by to nemuselo být tak hrozný :myslim Jen se bojím, aby se Chelsea nezačalo pár zápasů předtím dařit, nebo aby se nechytla na Spartě :aut:D

Každopádně doufám, že bude alespoň -15°C, aby tam ti, co to mají \"free\", pěkně vymrzli :P

:D;)

Free to mají i s VIP kou takže i s teplíčkem :D:D

Guest Scratch
Odesláno

tak ja se kdysi zarekl, ze za to, co predvedli s zilinou, uz tam nikdy nepujdu. Aspon tedy jako platici....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...