davidekcz Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Jdete někdo podpořit spartičku?Bude vyprodáno, takže atmosféra, bude asi suprová... Já jo, už se ba to moc těším... A co výsledek jak to vidíte? P.S: příspěvky typu mě fotbal nezajímá, prosím nevkládat [upravil dne 29/1/13 19:10 od davidekcz] Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 no, nemam listky zdarma jako driv a uz ani mit nebudu a ty prachy na to ted nemam, takze nepujdu, fandit jim ale budu, a vysledek vidim v praze 0:2, v Londyne 4:0 Citovat
davidekcz Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 Já právě mám lístky grátis pořád :D Tak toho musím co nejvíc využít :D Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 To je hokej že? Taky myslím,že po třetí třetině to bude 0:2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 no kdybys mel jeden, dva navic, tak jsem schopen ti za to neco i dat (manzelka by rada sla taky, jako byvala clenka hooligans ) Citovat
adraj Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 To je hokej že? Taky myslím,že po třetí třetině to bude 0:2 Pro Slávii? Citovat
davidekcz Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 no kdybys mel jeden, dva navic, tak jsem schopen ti za to neco i dat (manzelka by rada sla taky, jako byvala clenka hooligans ) Ty clovece zitra se dozvim,kolik jich dostanu. mam domluveno 8. obcas mi jich da vic,ale ikdyz mi da o 1,2,3 vic, tak mi kamosi urvou ruce ale nekdy do budoucna bych ti mohl nejaky dat, a na domaci ligu mam obcas i VIP Citovat
MJSytic Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 No Chelsea hraje momentálně totální tužku, takže pokud s nima sparťani vydrží běhat, tak by to nemuselo být tak hrozný Jen se bojím, aby se Chelsea nezačalo pár zápasů předtím dařit, nebo aby se nechytla na Spartě Každopádně doufám, že bude alespoň -15°C, aby tam ti, co to mají \"free\", pěkně vymrzli ;) Citovat
Péťa Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Aby na ně někdo chodil, dávají lístky zdarma? Citovat
davidekcz Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 No Chelsea hraje momentálně totální tužku, takže pokud s nima sparťani vydrží běhat, tak by to nemuselo být tak hrozný Jen se bojím, aby se Chelsea nezačalo pár zápasů předtím dařit, nebo aby se nechytla na Spartě Každopádně doufám, že bude alespoň -15°C, aby tam ti, co to mají \"free\", pěkně vymrzli ;) Free to mají i s VIP kou takže i s teplíčkem :D Citovat
davidekcz Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Aby na ně někdo chodil, dávají lístky zdarma? Ba naopak, lidi platí občas i pálky aby se tam mohli podívat Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 tak ja se kdysi zarekl, ze za to, co predvedli s zilinou, uz tam nikdy nepujdu. Aspon tedy jako platici.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.