oni Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 nedavno jsem tady resil, ze mam spatnej telefon a kdy mam narok na vraceni penez neboli odstoupeni od smlouvy. probehla treti zarucni oprava, kde se neprojevila jiz dvakrat uznana zavada, ale zase jiny zavady. dle prodejce mam narok na vraceni penez, pokud mam 3 krat uznanou stejnou zavadu nebo 4 rozdilne zavady. resil jsem to primo s tim servisnim strediskem, kde mi bylo receno, ze se pocitaj ale i poruchy pri prvni reklamaci, kde bylo nalezeno 6 zavad a vsechny byli odstraneny dilem za dil, pri druhe 4 a pri treti 2. takze bych mel narok na vraceni penez pri prvni a druhe reklamaci. ale nikdo mi to nerekne na 100%. Na COI v liberci se semnou baba nechtela skoro ani bavit a mlela porad neco dokola a kdyz jsem volal na centralu v praze,tak tam ani vubec nevedeli nic a dohledavala zakony, ktery by mela dle meho nazoru znat. nakonec mi rekla, ze se mam obratit na pravnika pres obchodni pravo ci co, jenze nikho takovyho neznam a popravde kvuli telefonu platit pravnika je blbost. sel bych do toho jen v pripade, ze by mi byl nekdo schopen rict, na ci strane je pravo. uz jsem dost nasr...., vsude jednani s clovekem, ze bych je nakopal do pr.... Umi se v tom nekdo pohybovat nebo treba ma znamyho, kterej by dokazal poradit? diky... Citovat
Vítek1 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 mozna zkus tohle http://www.dtest.cz/clanek-1530/telefonicka-poradna-pro-spotrebitele Citovat
oni Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 dekuji za odkaz. tak pan mi potvrdil, to co mi rikala pani ze servisniho strediska, ale moje smula je, ze pri tech reklamacich, kdy se prokazaly 4 a vice zavad, jsem si nerekl o vraceni penez. takze musim cekat na dalsi zavadu. coz se nebojim ze by se neprojevila. Citovat
Péťa Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Můžeš napsat typ telefonu? To snad ani nejde mít tolik vadných dílů v jednom přístroji... Citovat
oni Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 HTC desire S i sam prodejce se priznal, ze s timto modelem ma problem.. http://services.vspdata.cz/htc/info.php tady zadej serivoe cislo HT1A5TJ01053 a uvidis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.