Vvitty Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Tak damy a panove, kdy odjizdite z Prahy? Ze bysme dali hromadny odjezd.... a kudy kdo pojedete? v uvahu prichazi D1 (bleeee ) nebo pres Kolin a okreskama... (brrrrr ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Já plánuju odjezd v pátek nějak k večeru podle ohlasů, se kdyžtak přizpůsobím. Jsem kdyžtak taky pro okresky. Uvídíme,co na to řekne zbytek členů. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Původně zaslal: John Já plánuju odjezd v pátek nějak k večeru podle ohlasů, se kdyžtak přizpůsobím. Jsem kdyžtak taky pro okresky. Uvídíme,co na to řekne zbytek členů. ;) bude patek, pulka prahy pojede na chatu takze idealni by bylo bud odpolko (<15h) , nebo pozdeji k veceru (20h)... ale poseckam na ohlasy ostatnich.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 I kdyby, tak s váma v koloně nejedu, vy střelci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Milule jsem odjiždely na Šebetov myslim nějak k večeru, a bylo to vpohodě. Ale už si to fakt nepamatuju kdy přesně. Taky se přikláním k tomu počkat na zbytek. Jinak ja mužu nejdříve v 15hod ten pátek. :papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 A jede někdo v sobotu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Bohužel asi v koloně tentokrát nepojedu, ale loni jsme jeli po trase Praha - Kolín - Chotěboř - Žďár nad Sázavou - Bystřice nad Pernštejnem - Boskovicve - Šebetov, odjezd kolem 18 hodiny z Průhonic (navrhuju určitě změnit, ideální BENZINA na D11 za Černým mostem) a do Šebetova jsme dojeli mezi 21 - 22 hodinou (a to cesta byla celkem průjezdná), takže odjezd ve 20 už je opravdu hodně pozdě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 Původně zaslal: Medvěd Bohužel asi v koloně tentokrát nepojedu, ale loni jsme jeli po trase Praha - Kolín - Chotěboř - Žďár nad Sázavou - Bystřice nad Pernštejnem - Boskovicve - Šebetov, odjezd kolem 18 hodiny z Průhonic (navrhuju určitě změnit, ideální BENZINA na D11 za Černým mostem) a do Šebetova jsme dojeli mezi 21 - 22 hodinou (a to cesta byla celkem průjezdná), takže odjezd ve 20 už je opravdu hodně pozdě cernak je rozumny pri smeru pres kolin.... 20h je pozde, to je fakt, ale 16-17h nevyrazim nikam ))) i kdyz, s klimou se stoji v prazske zacpe pohodlneji navrhuji 18h, kdo se prida? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 Původně zaslal: oddie I kdyby, tak s váma v koloně nejedu, vy střelci ja jezdim pomalu a opatrne posledni tyden 1200km po Francii mimo dalnice, a na pocet aut, ktera jsem predjizdel mimo mesto by mi stacily prsty u rukou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Já se přídám určitě k odjezdu v pátek. A ta 18hod bude asi adekvátní. To snad stačí i ti kteří pracují déle. Takže prozatím domluveno v pátek ta Benzina za CM. V těch 18hodin +/- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 mno, ja to vidim, ze vyrazim uz ve ctvrtek, protoze beru Sestru a Svagra do Brna, takze, se sejdem v patek:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: Medvěd Bohužel asi v koloně tentokrát nepojedu, ale loni jsme jeli po trase Praha - Kolín - Chotěboř - Žďár nad Sázavou - Bystřice nad Pernštejnem - Boskovicve - Šebetov, odjezd kolem 18 hodiny z Průhonic (navrhuju určitě změnit, ideální BENZINA na D11 za Černým mostem) a do Šebetova jsme dojeli mezi 21 - 22 hodinou (a to cesta byla celkem průjezdná), takže odjezd ve 20 už je opravdu hodně pozdě V čistě teoretický rovině: Jestli zvolíte variantu PHA - Kolín - ZR - SCHEBETOW a jestli mi nevyjde tandem s Kurtem, připojil bych se k vám u benzínky na kopci nad ZR. Koho bych ale měl kontaktovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Já taky budu vyrážet v pátek - připojím se kdekoliv kdykoliv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 A sakra já jsem přihlášen pod Johnem ........ :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Tak už je to snad v pořádku :D:D Stále platí, že budu vyrážet také v pátek a připojím se kdekoliv kdykoliv.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: John A sakra já jsem přihlášen pod Johnem ........ :D:D:D a ty jsi jako kdo? :myslim:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Tak už je to snad v pořádku :D:D Stále platí, že budu vyrážet také v pátek a připojím se kdekoliv kdykoliv.... teda, jak vydim soucasnou sestavu prihlasenych z Prahy, tak doufam ze cestou nebudou merit uz chybi jen Vector, DD a nejake ty T16 .... :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: Vvitty teda, jak vydim soucasnou sestavu prihlasenych z Prahy, tak doufam ze cestou nebudou merit uz chybi jen Vector, DD a nejake ty T16 .... :super Proč myslíš??Já teda jedu výhradně na spotřebu. Ale zatim nás moc není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: John Původně zaslal: Vvitty teda, jak vydim soucasnou sestavu prihlasenych z Prahy, tak doufam ze cestou nebudou merit uz chybi jen Vector, DD a nejake ty T16 .... :super Proč myslíš??Já teda jedu výhradně na spotřebu. Ale zatim nás moc není. je patek, dneska uz nemyslim jinak ber to spis jako vykrik do tmy, taky bych se rad vesel do jedne nadrze na vikend takze se potkame za tyden na cernaku, on se urcite jeste nekdo najde, za ten tyden... kdo vi, kudy leti netopyrka a dalsi prazaci? prece nejedem jen my! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Tak s konečnou platností se dneska rozhodlo, že na Šebetov přijedeme až v sobotu (budu se snažit dopoledne). Takže Trundíku tímto ruším za mě a Helču sobotrní snídani (celkem 3 porce byly objednané) - děkuji za pochopení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts