Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mno - mně to připadá škoda tunit takovej korab...

A je to ... takový, no... divný...hlavně ty kola...no, já nevim - fakt mam smíšený pocity:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

taky nevím co si mám myslet... hnusný to není, ale kapota mě bohužel připomíná novýho brouka.

No jáááááásněěěěěě - a já si lámal hlavu co mi to připomíná!!!

Přerosltej brouk s velkejma vočima:D

Odesláno

No abych pravdu rekl mam z toho divny pocity kola nic moc ta kapota doopravdy pripomina prerostlyho brouka takze nevim no je to zvlastni asi kdybych takovy auto tunil tak trosku jinak..

Odesláno

Ad kapota:

Myslím, že došlo k logickýmu prodloužení kapoty z původního tvaru. Když se podíváš na sérii, je zařízlá rovně s mřížkou. Takže tvar i siluetní křivky jsou zachovány (bez oříznutí) Ale ty kola jsou fakt šílený ... Ikdyž, jak na to koukám, tím že jakoby zaplnili díry v karoserii chtěli asi docílit i jednolitost z boku tím, že volili plná kola. Ještě zatmavit okna, kdoví jak by to vypadalo. Destiny, co s tím??? ;)

Odesláno

já když na to kouknu. tak mi ta kapota nejprve připoměla starý auta - z první republiky. Ještě to mohli trochu zvýšit uprostřed a zakulatit i s nárazníkama a bylo by to pěkný retro.

Odesláno

no to je hnus velebnosti. Tyhle potvory z moře vytažený.

jdu blejt :mad:

Odesláno

Když jsem to viděl poprvé, tak mi to připomnělo špionážní fotky prototypů, ale kola mi k tomu nesedí vůbec. Logo mohli nějak šikovně zakomponovat do tý protažený kapoty, pak by to možná vypadalo jinak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...