Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba Peugeot doplňků  

1 hlas

1. 1. Výroba Peugeot doplňků

• Kryty pedálů a prahů, jiné kryty karosérie nebo interiéru
      11
    • Přívěsky, klíčenky, znaky lvíčků
      3
    • Nalepovací písmenka a znaky
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vážení členové clubu,

napadlo mě, že bych zjistil o co všechno by byl zájem a jak asi velký. Protože bych rád nějaké ty výrobky zahrnul do e-shopu clubu, aby byli přístupné všem, i náhodným návštěvníkům.

Pokud vás napadnou i jiné doplňky, než které tu napíšu, podělte se s námi o ně. Zatím jsem udělal jen takové obecné kategorie, ať vím o čem do budoucna uvažovat.

Mohl bych potom dělat různé barevné provedení a podobně, ale o tom se bude uvažovat později.

Pokud by měl někdo zájem o více položek z ankety, napište do příspěvku :) udělal bych potom nějaké vyhlášení výsledků a třeba i doplnil vaše nápady. Takže klidně v příspěvcích hlasujte i o nápadech druhých.

Díky za váš čas :)

Odesláno

Já bych počkal, až bude vyřešený znak a kryty. Uvidí se, jak firma \"umí\" (tím nemyslím Tebe, ale dodavatele). Rozjíždíš mnoho projektů najednou a ještě není dotažený do konce ani první.

Odesláno

Takže průzkum trhu. Zajímavé nabídky. Bude záležen na poptávce po zboží a hlavně ceně a variabilitě (barva, tvar apod.). Jinak jsem pro vše. Mě by si nějané foto ?? Záleží i na vedení P-C, jak se rozhodne.

Odesláno

Fotky nemám... Stačí si představit prostě loga lvíčků v nějakém barevném provedení, nebo různé druhy nalepovacích písmenek a znaků. Vše by bylo kovové, žádné plasty :) každopádně jojo znaky jsou dotažené, už jen chybí vše rozeslat na adresy a čekám na výrobu :)

Odesláno

No to že firma umí dobře muže říct kdokoliv. Prostě počkej až budou ohlasy těch co si u tebě něco objednali, zaplatili a dostali, pak nam řeknou jak je to kvalitní, atd. Zatim mužeš psat co chceš ale není to ověřený. Takže bych čekal na vysledky.

A potom myslim že psát že by jsi nějaké výrobky zahrnul do e-shopu clubu tobě nepřísluší. Tobě ještě nic neschválili, takže BRZDI!!!

[upravil dne 27/1/13 17:08 od Radek Hurvajz]

Odesláno

za vedeni klubu to řeknu takhle , historická zkušenost s tím že někdo třetí muže jakýmkoliv způsobem manipulovat s penězi klubu tak, že v tom vedeni nemá přehled , je velmi špatná a nám to dalo tu zkušenost a poučení že touto cestou již jít nechceme. pokud to bude chtít nove vedeni to je jeho věc , takže za nás ne.

Jinak jak psali jiní nade mnou , dotáhni jednu věc do konce a pak se uvidí ad kvalita apod.

Odesláno

Kvalita je solidní, když nám firma dělala nějaké díly na stroje, plechy, svařence a podobně.

Jinak já netvrdím, že se hrnu nějak do e-shopu, ale že tím kdyby to tam bylo, je to více na očích i pro návštěvníky stránek a ne jen pro klubáky, tak jsem to myslel. Jinak já bych nemanipuloval s penězi. Klub by zaplatil díly a já bych je mohl mít u sebe na skladě, nic víc. Nebo bych vždy díly nechal přeposílat vedení klubu, to je mi jedno. Na peníze bych ani nesáhl a přístup bych k nim také neměl..

Odesláno

Taky čekám až mě přijdou lvíčci, potom se uvidí dál, proto ani nespíchám na ty kryty prahů, platit a objednávat je budu až jak uvidím ty lvíčky doma. Takže jak píšou ostatní, nepospíchej tak, počkej jak firma něco udělá, jak budou členové spokojeni a pak se uvidí dál:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...