Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mám dotaz, jak přidělat jeté deflektory? Nedostal jsem k nim ty plechové klipy, nebo jak to nazvat. Nemáte někdo fotku toho naohýbaného plechu? Já už bych si to vyrobil, jen mi jde o to, abych věděl, kde to jak ohnout :) Nebo máte jiný návrh na přidělání? :)

Návštěvník
Odesláno

Originál ten plíšek má ještě takový prolisy, aby se zakousl do tý sametky. Asi bych to řešil oboustranou samolepící páskou po celý dýlce, nebo hodně hustě přerušovaně.

Odesláno

Na tej obostrannej páske Ti to aj tak neudrží, po čase to povolí a deflektor vypadne von. A určite sa to stane za jazdy pri otvorenom okne, lebo ak je okno vytiahnute uplne hore, tak deflektor drží a nedá sa ani vybrať, ale po spustení dole, napr cigareta za volantom uletí :)

Odesláno

Obojstranná páska drží na ho*no,lebo je to na dverách chlpaté.Plišky tiež na ho*no - akorát,že odtláčajú ofuk aby neškriabal okno.Moja rada=silikon + pliešky tiež do silikónu a nemusíš sa trápiť s vysekávaním tých zubov na plieškoch (aj tak nič nepodržia).

Odesláno

Fuha, ja teda neviem, ja som mal na deflektore priamo iba obojstranku, nalepil som to tam, a drzalo to tam bez problemov 3 roky, a auto ma teraz dalsi majitel, a aj tomu to tam drzi dodnes den ...

Zase zalezi, aka obojstranka sa pouzije, niektore su silnejsie, niektore slabsie...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...