Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Opět zase novinka SAMOLEPKOVÁ MÁNIE měl jsem jich starších plno a i když občas chodím nakupovat do Penny tak to končí mimo.Posílat to někam ? klidně ,ale člověk nesežene známku a na poštu chodit nemíním,posledně jsem tam čekal půl hodiny :aut Když byly samolepky v Albertu tak jsem jej daroval dětem v sobotu ,když měli výměnou burzu,byly rádi kyž jsem jim dal kopici Šmoulích samolepek

Guest Scratch
Odesláno

neni nejlepsi to tem detem neukazovat? Jako aby me vydirali vetsim nakupem, kvuli posranym samolepkam, no nevim....

Guest Scratch
Odesláno

no, pochopim, proste jim to neukazu :D

Kdyz je vetsi nakup, tak proc ne, ale ten stejne delam vetsinou jinde, a bohuzel nekdy vidim ty hystericke reakce deti, ze jim radsi pokladni daj jeden balicek i bez nakupu :DDDD

edit: chapu to velmi dobre, sbiram, kdyz se podari, neteri :D

[upravil dne 25/1/2013 08:20 od Scratch]

Odesláno

Já mám andílky a nakupujeme, já vím že se něco sbíra, že jsou albumy. Jak píšu, já to vím, andílci to vědět nemusí, vědí jenom že tam něco za nákup dávají. Ale zatím jsou kluci jenom ve školce, tam se to tak nebere. Na škole to bude jiné.:bacha

Odesláno

Penny vůbec nenavštěvuju, takže nás tohle mine.

Pro Scratche - že to před budoucím dítětem budeš tajit je hezký, ale ono třeba chodí do školky, tam se překvapivě baví s kamarádama a pak se prostě zeptá: \"Táto, Ondra má z Penny samolepky, jak to že my né?\"

Odesláno

To mi připomíná vtip... baví se spolu dvě dvouletá batolata:

Včera jsem našel prezervativ za radiátorem.

Týýýjo a co, že je ten radiátor? :D

Odesláno
Penny vůbec nenavštěvuju, takže nás tohle mine.

Pro Scratche - že to před budoucím dítětem budeš tajit je hezký, ale ono třeba chodí do školky, tam se překvapivě baví s kamarádama a pak se prostě zeptá: \"Táto, Ondra má z Penny samolepky, jak to že my né?\"

Ano, tak to je moc dobrý příklad. Tak mi Martínek přišel ze školky,zda budeme mít taky ,že kamarádovi jeho maminka koupila dnes album.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...