Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Tak netrvalo dlouho a opět zase něco pro rodiče. http://www.penny.cz/index.php?id=935 Citovat
davidekcz Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Já ani nestíhám sledovat to jak se ty obrázky mění, natož je ještě sbírat :D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Opět zase novinka SAMOLEPKOVÁ MÁNIE měl jsem jich starších plno a i když občas chodím nakupovat do Penny tak to končí mimo.Posílat to někam ? klidně ,ale člověk nesežene známku a na poštu chodit nemíním,posledně jsem tam čekal půl hodiny Když byly samolepky v Albertu tak jsem jej daroval dětem v sobotu ,když měli výměnou burzu,byly rádi kyž jsem jim dal kopici Šmoulích samolepek Citovat
Péťa Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Slyšel jsem o tom v úterý. To zase bude mánie :( Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 neni nejlepsi to tem detem neukazovat? Jako aby me vydirali vetsim nakupem, kvuli posranym samolepkam, no nevim.... Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 Až budeš mít svoje andílky,pochopíš. Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 no, pochopim, proste jim to neukazu Kdyz je vetsi nakup, tak proc ne, ale ten stejne delam vetsinou jinde, a bohuzel nekdy vidim ty hystericke reakce deti, ze jim radsi pokladni daj jeden balicek i bez nakupu :DDDD edit: chapu to velmi dobre, sbiram, kdyz se podari, neteri [upravil dne 25/1/2013 08:20 od Scratch] Citovat
Tango C8 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Já mám andílky a nakupujeme, já vím že se něco sbíra, že jsou albumy. Jak píšu, já to vím, andílci to vědět nemusí, vědí jenom že tam něco za nákup dávají. Ale zatím jsou kluci jenom ve školce, tam se to tak nebere. Na škole to bude jiné. Citovat
Péťa Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 U nás v Hronově máme jenom Penny, takže to je jasné... Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 25. leden 2013 Autor Odesláno 25. leden 2013 Tak už máme alba doma + dvě vejce zdarma. Pokladní byla moc hodna jedno balení mi dala navíc abych měla sudy počet balení aby se nepoprali. Jinak penny máme 500M a od března 50m takže jasná volba nakupování. Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 25. leden 2013 Autor Odesláno 25. leden 2013 Namaluju tam zebru. Citovat
Medvěd Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Penny vůbec nenavštěvuju, takže nás tohle mine. Pro Scratche - že to před budoucím dítětem budeš tajit je hezký, ale ono třeba chodí do školky, tam se překvapivě baví s kamarádama a pak se prostě zeptá: \"Táto, Ondra má z Penny samolepky, jak to že my né?\" Citovat
ChouLu Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 To mi připomíná vtip... baví se spolu dvě dvouletá batolata: Včera jsem našel prezervativ za radiátorem. Týýýjo a co, že je ten radiátor? Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 25. leden 2013 Autor Odesláno 25. leden 2013 Penny vůbec nenavštěvuju, takže nás tohle mine. Pro Scratche - že to před budoucím dítětem budeš tajit je hezký, ale ono třeba chodí do školky, tam se překvapivě baví s kamarádama a pak se prostě zeptá: \"Táto, Ondra má z Penny samolepky, jak to že my né?\" Ano, tak to je moc dobrý příklad. Tak mi Martínek přišel ze školky,zda budeme mít taky ,že kamarádovi jeho maminka koupila dnes album. Citovat
Medvěd Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Šak vím, taky jsem už spoustu krát vysvětloval, proč ten tohle může mít a Pavlík ne ..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Hehe, dneska mi dali jedno balení za dvě flaše červenýho, to davaji i normalně nebo jen za chlast? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 když tě viděli , slitovali se nad tebou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.