Šalda Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 To Volvo pokud by bylo plně naložený nákladem tak mu při brždění projede čelem a skončí v kabině. Nicméně k čemu jsou takový asintenti, když 90% kamionů jezdí buď na ojetých a nebo lepených gumách;) Vidím to v práci každej den. Citovat
foxo Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 zadnej naklad nezakurtnujes tak, aby ti neproletel kabinou pri takem brzdeni. Kolega mel takhe na korbe zakurtnovate ocelove zvytky, musel takhle brzdit, no a zvytky potrhali gurtny jak handricky, potom se zvytky valeli po poli... Co je vyhoda muldy (koryto), ze ma zabezpecovaci tyce, a ty uz neco udrzi... Citovat
kaper Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 ešte som našiel jedno zaujímavé video:http: //www.youtube.com/watch?v=0RW88PbA25w Aj ked mne sa zdá že tie návesy sú prázdne Citovat
Qcko Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 a neni toto adaptivny tempomat? Nie je, toto je iny system, aj ked oba pracuju s acc kamerou, neviem ako v kamionoch, ale system je to uzasny, v osobnych autach ma aj niekolko stupnov. Napr. najprv ti zavibruje volant a blikne kontrolka ze moze dojst ku kolizii a system natlakuje brzdovy system, ak vodic nezareaguje, tak system pritiahne bezpecnostny pas, spuspi vystrazne svetla a nasadi plny brzdny ucinok, ktory je este omnoho vyssi ako pri klasickom dupnuti na brzdu Citovat
odee Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Mě by zajímalo, jak má ten systém pořešený to, že jedeš po dálnici a radar pořád měří rozestup : 20m, 20m, 20m a najednou 3m (to když Ti to tam hrkne vedle z pruhu idiot těsně před Tebe)... To se potom podle jeho vyhodnocení blížíš k překážce šílenou rychlostí a tudíž musí brzdit (ikdyž borec před Tebou jede stejně rychle jako ty...) a jelikož za Tebou auto netuší, že bys mohl jen tak zničeho nic dupnout na brzdu nemá šanci zareagovat... Citovat
davidekcz Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 jen bych chtěl tento systém vidět v zimě na sněhu, kort když jsou předepsaný zimní gumy jen na hnané nápravě a zbytek je holý Čistě zimní u nás nemají ani na hnací náprávě, protože nejsou! A s holejma taky nejezdí, maximálně nějakých pár tragédů... Citovat
Hadra Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Já jel kamionem ( kozlem ) Merglem, kterej tohle měl. V Brně na okruhu byla akce....ten kamion jsem neřídil, ale jezdilo se po startovce s osobákem a kamionem a vždycky to jeden před tím druhým zašlápnul. Osobák jsem řídil a je to teda pěkně blbej pocit na nic nešlapat když před váma zabrzdí náklaďák [upravil dne 26/1/13 14:54 od Hadra] Citovat
odee Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 To Hadra: Jasně, že to bude blbej pocit, ale kdybys spal za jízdy (jako lidi, pro který ten systém je určenej), tak bys to ocenil:D:D:D Citovat
davidekcz Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Tak tak,pokud budes bdelej tak ten system by jsi v akci videt nemel. pouze jen v ty njvetsi krizovce Citovat
Qcko Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Mě by zajímalo, jak má ten systém pořešený to, že jedeš po dálnici a radar pořád měří rozestup : 20m, 20m, 20m a najednou 3m (to když Ti to tam hrkne vedle z pruhu idiot těsně před Tebe)... To se potom podle jeho vyhodnocení blížíš k překážce šílenou rychlostí a tudíž musí brzdit (ikdyž borec před Tebou jede stejně rychle jako ty...) a jelikož za Tebou auto netuší, že bys mohl jen tak zničeho nic dupnout na brzdu nemá šanci zareagovat... Radar skuma na dialnici viac diane za autom a vedla auta, vyhodnocuje aj konanie okolo iducich vozidiel, nie len tych pred nim da sa povedat ze niekedy tvoje auto vie skor ze sa ti tam pichne nejaky borec ako on sam :D ... samozrejme vsak je ze kazdy system sa da oklamat, no urcite je to velmi napomocne Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Trosku starsia tema, ale napadol ma k nej tento obrazok Citovat
Medvěd Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Jo, to je přesně ono !!! Z toho bych měl prostě v případě natvrdo brzdícího kamionu vítr. Citovat
punkac Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 zadnej naklad nezakurtnujes tak, aby ti neproletel kabinou pri takem brzdeni. Kolega mel takhe na korbe zakurtnovate ocelove zvytky, musel takhle brzdit, no a zvytky potrhali gurtny jak handricky, potom se zvytky valeli po poli... Co je vyhoda muldy (koryto), ze ma zabezpecovaci tyce, a ty uz neco udrzi... o k nám tyhle 23 tunové svitky jezdí v počtu cca 15 kusů (tk, patnáct tiráků) denně a jednou přijel z FR tirák, kterej musel takhle brzdit, svitek přerazil sloupek a tak tak, že neskončil v kabině, návěs byl dost pochroumanej, a řidič se v kavárně u automatu na kafe ještě půl hodiny po složení nákladu klepal strachy, fakt jsem mu tenhle zážitek nezáviděl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.