Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P308 Bluetooth


Giorgio78

Recommended Posts

Zdravim.

Od prvnich mrazu se mi stava, ze kdyz rano prijdu, tak se mi telefon nespoji s radiem. Pokud nekde zastavim treba i po 2 km zajdu treba na nakup, tak pri dalsim nastartovani spojeni normalne probehne. Uz jsem zkousel telefon odparovat a znovu sparovat. Nejde mi tak ani o telefonovani ale posloucham pisnicky z telefonu.

Dekuji za kazdou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu, že nechápeš s čím chce poradit... :roll, bohužel nic mě nenapadá. Snad je to, že při prvním startu není aktivní bluetooth modul nebo nějaká jiná část rádia z důvodu třeba špatného el. spojení. Po zahřátí a drncání se to "opraví"...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, popest napsal:

Nechápu, že nechápeš s čím chce poradit...

To mě nepřekvapuje :aut Narážel jsem na to, že by občas stálo za to si to po sobě přečíst a trochu ten "dotaz" lépe zformulovat. Máme to i v pravidlech - bod 3 :nevim

Nevím, co si představit pod tím "když ráno přijdu, tak se mi telefon nespojí s rádiem". Můžu si odvodit, že po prvním ranním startu nedojde ke spárování. V tom případě, bych zkusil nestartovat a počkat minutu, zda se to nespáruje. Pokud se to spojí, tak je klidně možný, že je slabá baterie a dochází při startu k restartování rádia, které pak prošvihne dobu pro párování a nechytne se to... 
Taky nevíme, kdy k tomu popisovanému novému párovaní došlo. Bylo to při tom prvním startu, kdy nedošlo ke spojení? Pokud ano a po novém párování se telefon spojil, tak tím např. odpadá nějaká HW závada :myslim 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvam se, opravdu jsem to nenapsal moc srozumitelne.

Problem nastava pri prvnim startu po delsi dobe. Vcera jsem zkousel jestli se telefon pripoji bez nestartovani tzn. klicek do polohy zhaveni a bohuzel bez uspechu. Jak uz jsem psal divny je, ze pokud nekde cestou zastavim po druhem nastartovani ke spojeni dojde. Jeste vyzkousim jinej telefon.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

U mě něco podobného  s telefonem Alcatel Go. Při pokusu o párování se mobil zeptá na PIN, zadám 1234  auto poví, že se párování nezdařilo ale bluetooth running.

Stalo se to někdy v lednu zřejmě po nějakém update Androidu. Zkusil jsem to se Samsungem Galaxy 5 dcery, který dříve také bez problémů chodil a nyní nic. Zkusil jsem se stavit v autorizáku a nepovedlo se jim to s žádným z jejich androidů. S Nokia telefony s WindowsPhone se páruje bez problémů.

Takže s bojím. že za to může android a ne auto :-( Mobil mám služební a firemní politika zakazuje ho rootnout - v rootu by se snad mohlo dostat k nějakému podrobnému nastavení zabezpečení bluetooth. Zatím se mi nepodařilo najít žádnou appku na podrobné nastavení bez nutnosti roota. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, mal som podobný problém.Mám nové Lenovo a najprv to išlo a po cca mesiaci nie. V servise to vyriešili spôsobom odpojenie baterky auta a po chvíli zapojenie, takže sa celé vynulovalo a nanovo nastavilo a od vtedy funguje bez probléma. Ale vraj sa to raz za čas môže stať, tak už viem čo a ako.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 měsíců později...

Oživím staré téma. 

Zjistil jsem, že se mi nechce auto spojit ani se starou Nokií, se kterou to vždy šlo. Takže je zřejmě v háji bluetooth modul.

Nevíte někdo, kde by se dal případně půjčit jiný, aby se zjistilo zda je to opravdu v něm? 

 Na netu jsem našel dva

http://www.ebay.ie/itm/PEUGEOT-308-2008-307-BLUETOOTH-CONTROL-MODULE-UNIT-9665099680-/172349715641?hash=item2820d7f4b9:g:3dIAAOSwPCVX4lkt

https://bartebben.com/parts/PEUGEOT/308/electrical-system/radio/bluetooth-module-handsfree-telefooonset-siemens-1.html

Je to pro 308SW z podpisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Když už je tady to téma. Mě se stává, že mi po ukončení hovoru někdy rádio zamrzne. Ten hovor tam visí a nejde to nijak ukončit. Někdy pomůže, když zkusím někomu zavolat. A dost často to po ukončení hovoru přeladí rádio. Mám tam pořád třeba vidět Rádio Beat, ale hraje z toho Michal David z Blaníku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...