Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Misiak1231: zvolavacka YWY nema nic s hadicami. Ako pisali vyssie, ak si si daval vypisat historiu dozvies sa ci bola robena YWY. Ked zavolas do peugeotu a opytas sa, radi ti pozru a povedia priamo bez cakania:)

Odesláno

je pravda, ze neviem o co islo v zvolavacke YWY, ale tie hadicky som pozeral ci nie je niekde nejaka prasknuta, lebo mi poradili, ze to moze byt problem s podtlakom......a to mam do peugeotu zavolat a spytat sa ze ci bola robena nejaka zvolavack YWY??

Odesláno

Tak so slabým brzdením som mal problém aj ja.. Po výmene všetkých platničiek bolo všetko OK a po nabehnutí asi 1500 - 2000km som mal pocit, že musím dobrzďovať očami. Strmene, obloženie, ventil, hadice.. všetko OK. Po prejdení ďalších cca 500km to postupne začalo brzdiť znova v pohode.. tak neviem..

V časoch, keď som mal ešte Daewoo Nexiu, mi počas jazdy praskla manžeta na homokinetickom kĺbe. A ako sa točila tak vyhádzala zo seba veškerú vazelínu, ktorá sa záhadným spôsobom dostala až na strmen a brzd.kotúč no a na konci lesa, pod kopcom, som mal čo robiť..

[upravil dne 23/1/13 12:22 od maymo]

Odesláno

@Misiak1231: oki, pochopil som. Ano normalne zavolaj do peugeotu kam chodis, ze by si ich chcel poprosit o overenie ci tvoje auto malo ist na YWY, a ci bolo ak malo. Nie vsetky museli a mali.

Odesláno

no a nakoniec sa stal zazrak..:-) auto stale 2 hodiny vo vyhrievanej garazi kde bolo 20 stupnov a odvtedy brzdy nemaju ziadny problem.....tak zatial to vyzera ok.....ale aj tak dakujem za rady..mozno ich este budem potrebovat

Odesláno
no a nakoniec sa stal zazrak..:-) auto stale 2 hodiny vo vyhrievanej garazi kde bolo 20 stupnov a odvtedy brzdy nemaju ziadny problem.....tak zatial to vyzera ok.....ale aj tak dakujem za rady..mozno ich este budem potrebovat

kedy si naposledy menil brzdovu kvapalinu, resp kolko rokov tam uz je?

Odesláno
dej sem vinko.

byla tam nejaka svolavačka na ventilek na vyvěvě.

Ahoj předem dík, můžete mi kouknout na tohle vin: VF36DRHRH21038763 , občas se mi zdá, že to taky tak tupě brzdí při prvním sešlápnutí. Brzdovka měněná, nic neuniká.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...