Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jednoduchý a levný parkovací asistent

Recommended Posts

Odesláno

Doporučte někdo nějaký park. asistent (dozadu), který by šel na 407SW jednoduše a levně.

Nemám místo a ani nejsem kutil, takže bych si to nechal dělat. Tak pokud by někdo věděl o někom šikovným v Královehradeckém kraji.

Manželka už mi zlikvidovala jedno světlo, takže bude levnější dát asistenta, než kupovat lampy:D

Odesláno

No měl jsem za 500 a fungovalo to jak má. Sice vlivem zašpinění senzorů, pak už po letech neukazoval, že jsem 2 metry ode zdi, ale 80 a míň cenťáků ukazoval spolehlivě a o to tu jde především

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

i za 200 seženeš čínu :) ale to je škoda práce a dir v nárazníku

Odesláno

Nevím pro mne tyhle věci moc nejsou, nemám rád zbytečný elektronický věci v autě co nepotřebuju, tudíž s tím nemám zkušenosti.... Ale znám lidi co montují tyhle věci na auta a říkají že většina z těch levných senzorů, stejně jak denní svícení a podobné blbiny většinou moc nefunguje, málo to vydrží, případně blbě vypadá, nesedí elektronika, špatná izolace, atp....

Na svoje auto bych si neznačkové určitě nedával, nemám k tomu důvěru, ale tak zase proč ne, když to někdo chce, určitě není problém to sehnat, levných \"aušusů\" je plnej trh .... :mrk

Odesláno

Mohu jen potvrdit slova h4wk3y take jsem kupoval jen to nejlevnejsi cca 15-17dolaru mame to cca 1 a 1/2 a bez problemu.

Snad jen vrtak byl o poznani vetsi tak se cidla proste musela prilepit do listy 5dv./P406/ jsou tady i navody jak do narazniku.

A dle me staci jen pipak....,ale to je na vkusu kazdeho.

Pripadne tam cvaknout kameru.

Odesláno

Tak samozrejme aby byla rozumna cena za primerenou kvalitu. S montazi do 3 tis. by slo:myslim

Jj je to verze bez senzoru:fnuk

Premo diky...svetlo uz mam od Huga Bosse:super

btw. mam tazny, tak aby to makalo s tim.

[upravil dne 27/1/13 14:33 od Wlady]

• O 3 roky později...
Odesláno

Včera jsem objednal kvůli ženy parkovací čidla z číny tak doufám že budou fungovat. Displej nebudu ani tahat na palubovku (nelíbí se mi krámy na palubovce) a nechám ho vzadu někde za čalouněním. Má tam být pípak tak doufám že bude slyšet. Máte někdo odzkoušený tento typ? Má výhodu, že mají i čidla v různých barvách. http://www.aliexpress.com/item/Auto-Parking-System-with-4-Alarm-sensor-LED-Display-Voice-Alarm-for-all-cars-Car/32250764707.html

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...