podolak2 Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Ahoj, už měsíc řeším jeden problém, občas nemůžu nastartovat a občas auto za jizdy zdechne a nechce natočit... a na PC je napsáno antipollution fault... Vyměnil jsem palivovej filtr přetěsnil spoje a dal nové hadičky na naftu a problém se objevuje zas... a teď ještě začal špatně startovat strašně dlouho točí než naskočí... můžou to být i vstřiky špatné ? stačí je jen nechat vyčistit nebo celé vyměnit ? nebo co tam může být dál? tu na foru jsem našel více poruch spojene s tim antipollution fault (jedná se o auto z podpisu) 206 1.4 HDi Citovat
Škardič Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 já měl jeden vstřk v háji..ale asi to může být více možností třeba lambda... Citovat
jogi24 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Inak mne to tiez obcas vypse,ale len pocas startovania, a na dia mi zitili,ze ma jeden strik za studena az 100 percentnu odchylku,ale zatial to dia zere bez chyb. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.