Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozhodl jsem se, že překonám svoji lenost a budu tento víkend hrozně aktivní a složím konečně svoje autí - respektive doprogramuji elektronickou stabilizaci. A aby mě to po pěti minutách zase nepřešlo, tak jsem se rozhodl, že tu hodím výchozí a koncový stav ;) Takže jestli to v neděli večer nepojede, tak bude ostuda :)

Původně to bylo HPI bullet, ale po asi 4 weekendech v Solidworksu 10ti sobotách v práci na NCčku je to úplně jiné auto :) Designed by Hawkey :roker

Tak mi držte palce ;)

post-32623-14109628984553_thumb.jpg

Odesláno

Lukáš_307: Já jsem spíš elektro a software .. ale líbilo se mi, jak tam s tím kluci v práci furt šmrdlají po monitoru, tak jsem si řekl, že se to musím nějak naučit.. tak jsem si pořídil RC model a už to jelo :D Teď už řeším právě elektronickou stabilizaci a další funkce. Mezi přijímač na jedné straně, servo a měnič na druhé straně jsem vložil elektroniku, která má mimo jiné i čidlo rychlosti a 3 osý G senzor .. to celé lze připojit pomocí bluetooth k PC nebo mobilu s androidem a měnit tak různá nastavení :) No prostě jako když si kluci hrají...

... teď přemýšlím, že bych mohl dát zvlášť motor na předek a zadek, a měnit tak ještě výkon na jednotlivé nápravy ... no a pak 4 motory přímo v kolech :D

Odesláno

Blázne :D :D já jsem spíše do těch vrtulníků :) až najdu svoji závěrečnou maturitní práci, hodím ti nějaké fotky :) ale tenkrát to byl prvotní návrh v Inventoru, teď to je předělané v Solidu, ale ten tu ještě nemám, musím doinstalovat.. :)

Odesláno

Já si jednou na svém autíčku měnil motor :D dal jsem silnější a co se stalo? Autíčko mi ujelo tak, že spadlo z mostu do potůčku :D od té doby se věnuji létání....... :)

Odesláno

Jo.. Kameny ulomily kolečka, motůrek zdechl po hlubokém nádechu vody :) ale létání je možná ještě horší. 2x jsem už skončil viset na stromě :D hold vítr pro mě kamarádem není.

Odesláno

Na letadlo se chystám na jaře .. to bude akorát .. vždycky kočárek a když bude malej spát, můžu létat .. a padat :)

Ulomený kolečko ... :D Kdybych měl říct, kolikrát jsem ulomil kolečko .. :) Holt konstruktéři měli asi jinou představu o tom, co to znamená \"offroad\" .. proto je to teď celé ze speciálního hliníku :) I když stejně, ono to jede max tak 80km/h, takže když to potká něco, co neuhne, tak je to totálka :(

Odesláno

Mě to jezdilo 50kmh. A původně skoro 20kmh :D jinak toho bylo více, co šlo do háje. Tenkrát jsem neměl prachy na různé odolnější materiály (hliník, dural, certal,....), všechno to byl plast :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...