hawkey Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Rozhodl jsem se, že překonám svoji lenost a budu tento víkend hrozně aktivní a složím konečně svoje autí - respektive doprogramuji elektronickou stabilizaci. A aby mě to po pěti minutách zase nepřešlo, tak jsem se rozhodl, že tu hodím výchozí a koncový stav Takže jestli to v neděli večer nepojede, tak bude ostuda Původně to bylo HPI bullet, ale po asi 4 weekendech v Solidworksu 10ti sobotách v práci na NCčku je to úplně jiné auto Designed by Hawkey Tak mi držte palce Citovat
lukaro Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Dobrý projekt, držím palce! Taky je SolidWorks můj kamarád dělal jsem s ním částečně můj mini vrtulníček. Citovat
hawkey Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 Lukáš_307: Já jsem spíš elektro a software .. ale líbilo se mi, jak tam s tím kluci v práci furt šmrdlají po monitoru, tak jsem si řekl, že se to musím nějak naučit.. tak jsem si pořídil RC model a už to jelo Teď už řeším právě elektronickou stabilizaci a další funkce. Mezi přijímač na jedné straně, servo a měnič na druhé straně jsem vložil elektroniku, která má mimo jiné i čidlo rychlosti a 3 osý G senzor .. to celé lze připojit pomocí bluetooth k PC nebo mobilu s androidem a měnit tak různá nastavení No prostě jako když si kluci hrají... ... teď přemýšlím, že bych mohl dát zvlášť motor na předek a zadek, a měnit tak ještě výkon na jednotlivé nápravy ... no a pak 4 motory přímo v kolech Citovat
lukaro Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Blázne :D já jsem spíše do těch vrtulníků až najdu svoji závěrečnou maturitní práci, hodím ti nějaké fotky ale tenkrát to byl prvotní návrh v Inventoru, teď to je předělané v Solidu, ale ten tu ještě nemám, musím doinstalovat.. Citovat
hawkey Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 Malý nebo velký vrtulník? Kolik kanálů? Citovat
lukaro Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Je to malinký vrtulník, 4 kanálový Něco podobného: http://www.levnejmobil.cz/fotky17863/fotos/_vyr_667vrtulnik-4-1-small.jpg Plánuji si pořídit větší Walkeru, nějakou takvou: http://www.rcguru.cz/images/produkty/rc-vrtulnik-walkera-creata-400-3-250.jpg Citovat
lukaro Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Takhle to bude vypadat v neděli Tak to chci vidět kecáním tady na foru se to nepostaví Citovat
hawkey Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 No to víš, jedno-rotoráček Krása Vrtulníček mám jenom 3 kanál... 4 kanál bych hned rozflákal, jak se znám Citovat
lukaro Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Já si jednou na svém autíčku měnil motor dal jsem silnější a co se stalo? Autíčko mi ujelo tak, že spadlo z mostu do potůčku od té doby se věnuji létání....... Citovat
hawkey Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 Tos to úplně utopil? Jenom co je pravda, létání je mnohem bezpečnější Citovat
lukaro Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Jo.. Kameny ulomily kolečka, motůrek zdechl po hlubokém nádechu vody ale létání je možná ještě horší. 2x jsem už skončil viset na stromě hold vítr pro mě kamarádem není. Citovat
hawkey Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 Na letadlo se chystám na jaře .. to bude akorát .. vždycky kočárek a když bude malej spát, můžu létat .. a padat Ulomený kolečko ... Kdybych měl říct, kolikrát jsem ulomil kolečko .. Holt konstruktéři měli asi jinou představu o tom, co to znamená \"offroad\" .. proto je to teď celé ze speciálního hliníku I když stejně, ono to jede max tak 80km/h, takže když to potká něco, co neuhne, tak je to totálka Citovat
lukaro Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Mě to jezdilo 50kmh. A původně skoro 20kmh jinak toho bylo více, co šlo do háje. Tenkrát jsem neměl prachy na různé odolnější materiály (hliník, dural, certal,....), všechno to byl plast Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.